Lippukuntatuen ryhmät

Lippukuntatuen ryhmät vastaavat piirin paikallisyhdistysten eli lippukuntien laadukkaan toiminnan tukemisesta ja perustavat uusia lippukuntia.

Sähköpostiosoitteet ovat muotoa etunimi.sukunimi@partio.fi.

Piirihallituksessa toiminnanalaa johtavat 2024

  • Teea Forsström
  • Anna Kröger

Lippukuntien johtokolmikkoja tukee oman alueen valmentajat. Valmentajat ovat lippukunnanjohtajien, ohjelmajohtajien ja pestijohtajien tuki arkisissakin lippukunnan asioissa sekä johtajakolmikon tärkein linkki piiriin ja keskusjärjestöön. Uusia valmentajia otetaan mukaan koko ajan.

  • Valmentajavastaavat ovat Anu Kiukkonen, Marika Kurko ja Maria Myllynen.

Hautomon tehtävänä on  tukea uusien lippukuntien perustamista ja elvyttää hiipuneita lippukuntia sekä auttaa lippukuntia rekrytoimaan uusia aikuisia ja perustamaan uusia ryhmiä. Ota yhteyttä, jos tämä on sellaista mistä myös sinä voisit olla kiinnostunut!

  • Hautomon puheenjohtajan pesti on tällä hetkellä avoinna.

Moninaisuusryhmä toimii avoimuuden ja erilaisuusosaamisen lähettiläänä niin sisupartionmonikulttuurisuuden, seksuaalisen tasavertaisuuden kuin alueellisen yhdenvertaisuudenkin osalta ja edistää sitä, että partioon on mahdollista osallistua sosiaalisesta perhetaustasta riippumatta. Jos nämä asiat ovat myös sinun sydäntäsi lähellä, tule mukaan!

  • Moninaisuusvastaava Elias ”Pämppä” Lahtinen