Lippukuntatuen ryhmät

Lippukuntatuen ryhmät vastaavat piirin paikallisyhdistysten eli lippukuntien laadukkaan toiminnan tukemisesta ja perustavat uusia lippukuntia.

Sähköpostiosoitteet ovat muotoa etunimi.sukunimi@partio.fi.

Piirihallituksessa toiminnanalaa johtavat 2022

  • Emilia Pihlaja (lippukuntavalmennus)
  • Juho Packalén (perustettavien ja erityistukea tarvitsevien lippukuntien tukeminen, piirin moninaisuustyö)

Lippukuntien johtokolmikkoja tukee oman alueen aluetiimi, joka koostuu kolmesta valmentajasta. Lippukunta-, ohjelma- ja pestausvalmentajat ovat lippukunnanjohtajien, ohjelmajohtajien ja pestijohtajien tuki arkisissakin lippukunnan asioissa sekä johtajakolmikon tärkein linkki piiriin ja keskusjärjestöön. Uusia valmentajia otetaan mukaan koko ajan.

  • Lippukuntavalmentajavastaavat ovat Taru Salonsaari ja Tarja Seppälä
  • Pestausvalmentajavastaavan pesti on tällä hetkellä avoinna

Hautomon tehtävänä on  tukea uusien lippukuntien perustamista ja elvyttää hiipuneita lippukuntia sekä auttaa lippukuntia rekrytoimaan uusia aikuisia ja perustamaan uusia ryhmiä. Ota yhteyttä, jos tämä on sellaista mistä myös sinä voisit olla kiinnostunut!

  • Puheenjohtaja Mika Mäkelä

Moninaisuusryhmä toimii avoimuuden ja erilaisuusosaamisen lähettiläänä niin sisupartionmonikulttuurisuuden, seksuaalisen tasavertaisuuden kuin alueellisen yhdenvertaisuudenkin osalta ja edistää sitä, että partioon on mahdollista osallistua sosiaalisesta perhetaustasta riippumatta. Jos nämä asiat ovat myös sinun sydäntäsi lähellä, tule mukaan!

 

Kuva: Anna Enbuske