Sammon Takojat

Kysymyksiin vastasi Sammon Takojien hallituksen jäsen ja talousvastaava Ari Haaparanta tammikuussa 2019. Kuvat ovat Sammon Takojien toiminnasta.

Kuva lippukunnan perustamiskokouksesta lokakuulta 2018.

Mikä on toiminta-alueenne?

”Keravan Kilta.”

Miten kuvailisit lippukuntaanne? Mikä teidän lippukuntanne erottaa muista? 

”Lippukuntamme on vasta perustettu lokakuussa 2018. Tuoreen pihkan tuoksu leijailee vielä kolossamme ja ryhmänjohtajat ottavat ensimmäisiä haparoivia askeleitaan innokkaiden sudenpentujen (7-9-vuotiaat) kanssa. Tässä vaiheessa lippukuntamme identiteetti on vasta muotoutumassa mutta näemme suurena valttinamme nimenomaan tuon lippukunnan tuoreuden ja keskeneräisyyden. Meidän seikkailut on vasta alkamassa ja kaikkeen pääsee vaikuttamaan ns. puhtaalta pöydältä.

Olemme jokainen uuden äärellä ja on innostavaa saada rakentaa toimintaa ihan perustuksista lähtien! Toivomme mukaan mahdollisimman paljon kiinnostuneita vanhempia tai nuorempiakin luomaan uusia perinteitä ja jättämään jälkensä partiotoimintaan Keravan Killan alueella.”

Miten aikuiset harrastavat teillä yhdessä?

”Toistaiseksi meillä ei ole vielä aktiivista aikuistoimintaa. Hallituksen kesken on juteltu, että pidetään hallituksen kokous metsän siimeksessä!”

Onko teillä taustayhteisöä?

”Ei ole.”

Millaisiin tehtäviin aikuinen voi tulla kokeilemaan partiota? 

”Ihan mihin vain. Kaikki kiinnostuneet ovat tervetulleita ja voidaan yhdessä räätälöidä sopiva tehtävä.”

Ota yhteyttä lippukuntaan

 

Lippukunnanjohtaja Osku kiittää ryhmänjohtajia Sammon Takojien joulujuhlassa.

 

Yläkuva: Mikko Rantala