Piiriluottisten sähköiset palvelut

Uudenmaan Partiopiirin pestattujen luottamushenkilöiden käytössä on piiriorganisaation sisäiseen viestintään tarkoitettuja viestintävälineitä. Saat viestintäkanaviin omat tunnukset, kun pestaajasi on käynyt kanssasi pestikeskustelun.

Microsoft Office -tili

Piiriluottiksena saat oikeuden partion Microsoft Office -tiliin, jolla pääset piirin sähköisiin 0365-palveluihin. Tiliin ovat oikeutettuja piiripestiin pestatut, jäsenmaksun maksaneet partiolaiset. Uudessa pestissä oikeuden päivittymisessä saattaa kestää yön yli.

Luo tunnus itsellesi, ohjeet täällä.

Teams on keskustelu-, videopuhelu- ja yhteistyösovellus, jota käytetään kaikkien Uudenmaan piiriluottisten kesken viestimiseen ja tiedottamiseen. Voit luoda sinne myös yksityisiä keskusteluja ja kanavia. Lataa Teams tietokoneelle tai puhelimeen ja/tai käytä Teamsia selaimella.

Uudenmaan Teams-tiimiin

Pääset tiimiin myös kirjoittamalla selaimeesi osoitteen uusimaa.partio.fi/teams.

Piiriä edustaessa esimerkiksi ryhmänjohtajana tai tapahtumanjohtajana partiosähköpostiosoite etunimi.sukunimi@partio.fi ilmoitetaan yhteystiedoksi. (Mikäli et tarkista sähköpostiasi tilillä säännöllisesti, voit asettaa viesteille uudelleenohjauksen toiseen käyttämääsi sähköpostiin.) Voit ladata laitteellesi Microsoft Outlook -sovelluksen ja/tai käyttää sähköpostia selaimella.

kirjaudu sähköpostiin

Pääset sähköpostiin myös kirjoittamalla selaimeesi osoitteen portal.office.com.

Jemma on piirin intra, sisäinen tiedostokirjasto. Sitä käytetään tiedostojen yhdessä työstämiseen, jakamiseen ja säilyttämiseen piiriluottisten kesken. Henkilötietoja ei käsitellä Jemmassa vaan ainoastaan Kuksassa.

Jemma toimii Microsoftin 0365-ympäristössä, ja voit käyttää sitä selaimella ja/tai ladata puhelimelle Microsoft SharePoint -sovelluksen. Usein käytetyt kansiot ja dokumentit kannattaa tallentaa laitteelle tai sovellukseen kirjanmerkeiksi.

UUDENMAAN Jemma

Pääset Jemmaan myös kirjoittamalla selaimeesi osoitteen uusimaa.partio.fi/jemma.