Piiriluottisten sähköiset palvelut

Uudenmaan Partiopiirin pestattujen luottamushenkilöiden käytössä on yhteiseen piiriorganisaation keskeiseen viestintään tarkoitettuja viestintävälineitä. Saat viestintäkanaviin omat tunnukset, kun pestaajasi on käynyt kanssasi pestikeskustelun. Mikäli olet unohtanut salasanasi, voit pyytää sen resetointia piiritoimistolta. Piirihuivin saat pestaajaltasi.

Slack

Slack on keskustelusovellus, jonka voi ladata puhelimeen ja tietokoneelle. Sitä käytetään kaikkien piiriluottisten kesken viestimiseen ja tiedottamiseen, ja voit luoda sinne myös yksityisiä ryhmiä tai kahdenkeskisiä keskusteluja.

Sähköposti

Piiriluottikselle (pääsääntöisesti yli 6 kk pesteissä toimiville) luodaan @uusimaa.partio.fi-päätteinen sähköpostiosoite (Gmail). Piiriä edustaessa esimerkiksi ryhmänjohtajana tai tapahtumanjohtajana tämä osoite ilmoitetaan yhteystiedoksi. (Mikäli et tarkista sähköpostiasi tilillä säännöllisesti, voit asettaa viesteille uudelleenohjauksen toiseen käyttämääsi sähköpostiin.)

Pilvipalvelu Pirske

Pirske on piirin oma suljettu pilvipalvelu Google Drivessa. Sitä käytetään tiedostojen yhdessä työstämiseen, jakamiseen ja säilyttämiseen piiriluottisten kesken. Henkilötietoja ei käsitellä Pirskeessä vaan ainoastaan Kuksassa. Pirskeeseen pääset kirjautumaan @uusimaa.partio.fi-sähköpostiosoitteellasi.

Facebook-ryhmät

Piirin Facebook-ryhmiä voi käyttää koko piirin lippukunnissa toimivien johtajaikäisten partiolaisten väliseen viestintään ja keskusteluun. Niissä voi tiedottaa esimerkiksi avoimista pesteistä. Ne eivät kuitenkaan ole piirin pääasiallisia viestintäkanavia - kaikki tärkeät tiedotteet tulevat sähköpostilla ja Slackissa.

Piirihuivi

Käytä piirihuivia aina silloin, kun edustat piiriä. Käyttäessäsi piirihuivia toimit kaikkien uusmaalaisten lippukuntien puolesta ja asialla.

Piirihuivin käyttöohje

 

Saat viestintäkanaviin omat tunnukset sen jälkeen, kun pestaajasi on käynyt kanssasi pestikeskustelun. Mikäli olet unohtanut salasanasi, voit pyytää sen resetointia piiritoimistolta. Piirihuivin saat pestaajaltasi.