Piiriluottisten sähköiset palvelut

Uudenmaan Partiopiirin pestattujen luottamushenkilöiden käytössä on yhteiseen piiriorganisaation keskeiseen viestintään tarkoitettuja viestintävälineitä. Saat viestintäkanaviin omat tunnukset, kun pestaajasi on käynyt kanssasi pestikeskustelun. Mikäli olet unohtanut salasanasi, voit pyytää sen resetointia piiritoimistolta. Piirihuivin saat pestaajaltasi.

 

Sähköposti

Piiriluottikselle (pääsääntöisesti yli 6 kk pesteissä toimiville) luodaan @uusimaa.partio.fi-päätteinen sähköpostiosoite (Gmail). Piiriä edustaessa esimerkiksi ryhmänjohtajana tai tapahtumanjohtajana tämä osoite ilmoitetaan yhteystiedoksi. (Mikäli et tarkista sähköpostiasi tilillä säännöllisesti, voit asettaa viesteille uudelleenohjauksen toiseen käyttämääsi sähköpostiin.)

Pilvipalvelu Pirske

Pirske on piirin oma suljettu pilvipalvelu Google Drivessa. Sitä käytetään tiedostojen yhdessä työstämiseen, jakamiseen ja säilyttämiseen piiriluottisten kesken. Henkilötietoja ei käsitellä Pirskeessä vaan ainoastaan Kuksassa. Pirskeeseen pääset kirjautumaan @uusimaa.partio.fi-sähköpostiosoitteellasi.

Slack

Slack on keskustelusovellus, jonka voi ladata puhelimeen ja tietokoneelle. Sitä käytetään kaikkien piiriluottisten kesken viestimiseen ja tiedottamiseen, ja voit luoda sinne myös yksityisiä ryhmiä tai kahdenkeskisiä keskusteluja.

Facebook-ryhmät

Piirin Facebook-ryhmät ovat koko piirin lippukunnissa toimivien johtajien väliseen viestintään. Niissä on hyvä keskustella ja tiedottaa esimerkiksi, jos olet järjestämässä tapahtumaa.

Piirihuivi

Käytä piirihuivia aina silloin, kun edustat piiriä. Käyttäessäsi piirihuivia toimit kaikkien uusmaalaisten lippukuntien puolesta ja asialla.

Piirihuivin käyttöohje

 

Saat viestintäkanaviin omat tunnukset, kun pestaajasi käy kanssasi pestikeskustelun ja toimittaa pestauslomakkeen piiritoimistolle. Mikäli olet unohtanut salasanasi, voit pyytää sen resetointia piiritoimistolta. Piirihuivin saat pestaajaltasi.