Piiritoimisto

Uudenmaan Partiopiirin työntekijät auttavat lippukuntien ja piirin partiolaisia monenlaisissa kysymyksissä. Ota meihin yhteyttä!

Sähköposti: uusimaa@partio.fi

Puhelin: 09 8865 1400

Työntekijät


Anna Majava 

anna.majava(at)partio.fi
puh. 044 748 1792

Lippukuntatuki (Keski-Uusimaa), piirin aluetyön tuki

 


Nina Miettinen

nina.k.miettinen(at)partio.fi
puh. 050 446 0056

Lippukuntatuki (Itä- ja Länsi-Uusimaa), lippukuntien perustaminen, partiokerhot koulupäivän yhteydessä, uudet aikuiset

 


Ronja Inkovaara 

ronja.inkovaara(at)partio.fi 
puh. 050 446 0057  

Tapahtumat, koulutukset, ansiomerkit, piirihallitukseen ja vuosikokouksiin liittyvät asiat.

 


Teija Alaraappana

teija.alaraappana(at)partio.fi
puh. 050 446 0058

Viestintä ja markkinointi, partion markkinointimateriaalit ja -tapahtumat.

 

 


Partion jäsenpalvelu

Suomen Partiolaisten jäsenpalvelu auttaa mm. jäsenlaskuihin, jäsenrekisteri Kuksaan, partion asiointipalveluun ja partion 0365-palveluihin (sähköposti, Teams, Jemma) liittyvissä asioissa.

Partion jäsenpalvelun yhteystiedot


Piiritoimisto

Piiritoimisto sijaitsee Helsingin Töölössä Partioasemalla 2. kerroksessa. Voit vierailla toimistolla etukäteen sovittuna aikana.

Partioaseman aulapalvelu on auki arkisin maanantaista perjantaihin klo 14.00-18.00 välisenä aikana. Aulan tavoittaa puhelimitse 09 8865 1100 tai sähköpostitse aula@partio.fi. Voit kertoa halutessasi esteettömyyteen tai saavutettavuuteen liittyvistä tarpeistasi jo etukäteen ennen kuin tulet Partioasemalle.

Partioaseman takasisäänkäynti on esteetön. Takaoven edessä on esteettömän autopaikan mitat täyttävät pysäköintiruutu. Hissille on esteetön kulkuyhteys. Partioaseman takasisäänkäynnillä ei tällä hetkellä ole ovipuhelinta, joten soita aulan puhelinnumeroon oven avaamiseksi aulapalvelun ollessa avoinna tai sovi oven avaamisesta muun henkilön kanssa.

Partioaseman ensimmäisessä kerroksessa on esteetön WC-tila. WC-istuin on käytettävissä molemmin puolin. Ennen WC-tilaa on 85 cm levyinen kulkutila.

Partioaseman esteettömät kokous- ja koulutustilat sijaitsevat ensimmäisessä kerroksessa. Kokoushuoneisiin vievä ramppi on leveimmillään noin metrin ja kapeimmillaan noin 90 cm leveä. Kaide on oikealla puolella alaspäin mentäessä.

Avustaja- ja opaskoirat ovat tervetulleita Partioasemalle. Vältä voimakkaita hajusteita ollessasi Partioasemalla.