Piiritoimisto

Uudenmaan Partiopiirin työntekijät auttavat lippukuntien ja piirin partiolaisia monenlaisissa kysymyksissä. Ota meihin yhteyttä!

 

Sähköposti: uusimaa@partio.fi

Puhelin: 09 8865 1400


Työntekijät

 

Anna Järvinen

järjestökoordinaattori

anna.jarvinen(at)partio.fi
puh. 050 446 0057

Lippukuntien ja alueiden tuki, ansiomerkit, adventtikalenterikampanja, piirihallitukseen ja vuosikokouksiin liittyvät asiat, moninaisuustyö, sidosryhmäyhteistyö.

 

Nina Miettinen

järjestökoordinaattori

nina.k.miettinen(at)partio.fi
puh. 050 446 0056

Lippukuntien perustaminen ja tuki, aikuisten rekrytointi, partion markkinointimateriaalit ja -tapahtumat, sidosryhmäyhteistyö.

 

Teija Alaraappana

järjestökoordinaattori

teija.alaraappana(at)partio.fi
puh. 050 446 0058

Viestintä, tapahtumat, koulutukset.

 

Riina Seppälä

projektikoordinaattori

riina.seppala(at)partio.fi
puh. 044 756 2603

Valkama 2020+1-projekti. ”Työskentelen projektin parissa osa-aikaisesti, suosithan siis  yhteydenottotapana sähköpostia!”


Piiritoimisto

Piiritoimisto sijaitsee Helsingin Töölössä Partioasemalla 2. kerroksessa. Voit vierailla toimistolla etukäteen sovittuna aikana.

Partioaseman aulapalvelu on auki arkisin maanantaista perjantaihin klo 14.00-18.00 välisenä aikana. Aulan tavoittaa puhelimitse 09 8865 1100 tai sähköpostitse aula@partio.fi. Voit kertoa halutessasi esteettömyyteen tai saavutettavuuteen liittyvistä tarpeistasi jo etukäteen ennen kuin tulet Partioasemalle.

Partioaseman takasisäänkäynti on esteetön. Takaoven edessä on esteettömän autopaikan mitat täyttävät pysäköintiruutu. Hissille on esteetön kulkuyhteys. Partioaseman takasisäänkäynnillä ei tällä hetkellä ole ovipuhelinta, joten soita aulan puhelinnumeroon oven avaamiseksi aulapalvelun ollessa avoinna tai sovi oven avaamisesta muun henkilön kanssa.

Partioaseman ensimmäisessä kerroksessa on esteetön WC-tila. WC-istuin on käytettävissä molemmin puolin. Ennen WC-tilaa on 85 cm levyinen kulkutila.

Partioaseman esteettömät kokous- ja koulutustilat sijaitsevat ensimmäisessä kerroksessa. Kokoushuoneisiin vievä ramppi on leveimmillään noin metrin ja kapeimmillaan noin 90 cm leveä. Kaide on oikealla puolella alaspäin mentäessä.

Avustaja- ja opaskoirat ovat tervetulleita Partioasemalle. Vältä voimakkaita hajusteita ollessasi Partioasemalla.


Partion jäsenpalvelu

Suomen Partiolaisten jäsenpalvelu auttaa mm. jäsenlaskuihin, jäsenrekisteri Kuksaan, partion asiointipalveluun ja partion 0365-palveluihin (sähköposti, Teams, Jemma) liittyvissä asioissa.

Partion yleisen jäsenpalvelun yhteystiedot