Ohjelmaryhmät

Ohjelmaministeriö järjestää piirin ikäkausitapahtumat, partiotaitokisat ja eräretket sekä varmistaa, että partio-ohjelmaa toteutetaan piirissä ja lippukunnissa laadukkaasti.

Sähköpostiosoitteet ovat muotoa etunimi.sukunimi@uusimaa.partio.fi.

Ministeriötä johtava piirihallituksen jäsen

Ohjelmaryhmä toteuttaa ikäkausitapahtumia piirin sudenpentu-seikkailijoille, tarpojille, samoajille ja vaeltajille. Kaikki piirin tapahtumat löytyvät tapahtumakalenterista.

  • Puheenjohtaja Santeri Leinonen

Vaeltajaryhmä toteuttaa mahtavia vaeltajatapahtumia ja kannustaa uusmaalaisia vaeltajia oman ikäkausiohjelman aktiiviseen toteuttamiseen!

  • Puheenjohtaja Matti Sippola

Kisaryhmä vastaa piirin kolme kertaa vuodessa järjestettävistä partiotaitokilpailuista ja taitaa pt-kisasäännöt sarjajakoineen ja pisteytyksineen mennen tullen.

  • Puheenjohtaja Timo "Lotsku" Lotila

Eräryhmä koostuu Uudenmaan metsien ramboista, jotka järjestävät piirin suositut eräkurssit ja -retket.

  • Puheenjohtaja Juha Nurmi

Muusimaa on piirin muonitusryhmä, jossa vallitsee rempseä ja hyväntuulinen ruoan valmistamisen meininki. Ruoka-aineita mitataan isoilla kilomäärillä ja soppatykkiä hämmennetään usealla kauhalla. Muusimaa tarjoaa käytännön koulutusta partiomuonituksesta kiinnostuneille. Koulutuksen painopiste on leirimuonituksessa. Ryhmässä on 15 vuotta täyttäneitä tekeviä, rohkeita ja haasteisiin heittäytyviä uusmaalaisia partiolaisia, joita yhdistää oikea asenne partioruokaa kohtaan. Muusimaan antimista saattaa päästä nauttimaan piirin tapahtumissa, mutta opastusta ja esimerkiksi valmiita ruokalistoja riittää muihinkin tapahtumiin ja koulutuksiin. Huomioithan, että Muusimaa ei ole muonittajapankki. 

  • Puheenjohtaja Mikael Hartikainen

 

Kuva: Juha Nurmi