Keravan Korvenpojat

Kysymyksiin vastasi Keravan Korvenpoikien lippukunnanjohtaja Jatta Kolehmainen tammikuussa 2019.

Mikä on toiminta-alueenne?

“Lippukuntamme toimii Keravan Kurkelassa.”

Miten kuvailisit lippukuntaanne? Mikä teidän lippukuntanne erottaa muista? 

“KKP on perinteitä kunnioittava erälippukunta, joka testailee citypartion rajoja!”

Mikä on lippukuntanne vuoden 2019 kohokohta?

“Vuonna 2019 Korvenpojat ottavat askeleen muutoksen suuntaan:  uudistamme lippukunnan sisäistä ja ulkoista viestintää sekä kokeilemme uudenlaisia toimintatapoja, astumme ulos mukavuusalueelta!”

Miten aikuiset harrastavat teillä yhdessä?

“Tällä hetkellä johtajat toimivat pääsääntöisesti ryhmänjohtajina, mutta vuonna 2019 esittelemme Johtajaneuvoston lippukunnalle uudelleen. Johtajaneuvoston kokouksilla pyrimme tuomaan yhtäläisyyttä ja tiiviimpää ryhmähenkeä johtajien kesken.”

Onko teillä taustayhteisöä? Miten se näkyy toiminnassanne?

“Keravan Korvenpojat osallistuvat vuosittain useisiin Keravan Seurakunnan tapahtumiin, kuten esimerkiksi itsenäisyyspäivän lipunnostoon sekä partiojumalanpalvelukseen.”

Millaisiin tehtäviin aikuinen voi tulla kokeilemaan partiota? 

“Aikuiset ovat aina tervetulleita mukaan toimintaan esimerkiksi osallistumalla retkille päiväksi tai muutamaksi auttamaan ohjelman tai muonituksen kanssa, kilpailuiden rastimiehiksi tai jopa suunnitelutiimiin, Sirkusmarkkinoiden lettukojulle paistajana tai taikinantekijänä, tai ihan vain yhden kokouksen ajaksi auttamaan ohjelman vetämisessä! Mukaan mahtuvat niin yksittäisistä tapahtumista kuin säännöllisistä kokouksista kiinnostuneet aikuiset. Myös jäsenten vanhemmat ovat tervetulleita mukaan toimintaan.”

 

Kuva: Anna Enbuske