Partion markkinointi

Piiri tukee lippukuntia markkinointitapahtumien järjestämisessä ja tarjoaa valmiit materiaalit jäsenhankintaan!

Järjestä partion markkinointitapahtuma

Ilmoita lippukuntasi kaikille avoimesta partiotapahtumasta piiritoimistolle, niin autamme viestinnässä! Jos olette perustamassa uutta ryhmää, johon on paikkoja jäljellä, kannattaa ensimmäistä kokouskertaa mainostaa myös tapahtuman tavoin.

Lisätkää tapahtuma Kuksaan ja ilmoittakaa siitä piiritoimistolle sähköpostilla: uusimaa@partio.fi. Voitte käyttää tätä markkinointitapahtuman Kuksa-pohjaa: https://kuksa.partio.fi/tilaisuustiedot.aspx?id=51355 (huom. kirjaudu ensin Kuksaan ja klikkaa sitten linkkiä, niin pääset pohjaan).

Kuksa-tapahtumasta tiedot nostetaan piirin nettisivujen tapahtumakalenteriin, ja tapahtumalle laitetaan maksettu mainos Facebookiin ja Instagramiin, joka näkyy ihmisille alueellanne.

Kerro Kuksa-tapahtumassa seuraavat asiat! Teksti syötetään Kuksa-tapahtumaa muokatessa alimpaan kenttään ”KUVAUS KOTISIVUILLE”.

  • tapahtumapaikka ja osoite sekä mahdolliset saapumisohjeet
  • alkamis- ja loppumisaika
  • kenelle tapahtuma on ja mitä siellä tehdään
  • yhteystiedot, jos on tarve kysyä lisätietoja
  • linkki lippukunnan nettisivuille ja somekanaviin

Kuksalla ei kannata kerätä ilmoittautumisia markkinointitapahtumaan, ellei se ole välttämätöntä.

Markkinointitapahtuman ohjelma

Tikkupullaa torilla, retkeilyä lähimetsässä vai avoin koloilta? Markkinointitapahtumassanne voitte rennosti esittäytyä partiosta kiinnostuneille pienen purtavan tai luonnossa liikkumisen parissa, tai tehdä samoja kivoja juttuja kuin lippukunnan sisäisissä tapahtumissa – leikit tai rastirata toimivat hyvin! Koko perheen tapahtumat ovat suosituimpia, joten puuhaa kannattaa miettiä myös lapsille, vaikka tavoitteena olisi esitellä harrastusta aikuisille.

ideoita markkinointitapahtumiin (partio.fi)

Markkinointitavarat ja esitteet

Piiritoimistolta voi lainata banderolleja ja muuta tapahtumatavaraa. Esitteitä voi tilata postitse Suomen Partiolaisilta.

Mainosta tapahtumaanne tai lippukuntaanne

Ilmoittakaa markkinointitapahtumastanne:

  • paikallislehdellenne
  • paikalliseen Facebook-puskaradioryhmään ja
  •  kuntanne nettitapahtumakalenteriin!

Partion materiaalipankista löytyvät aina tuoreimmat materiaalit, kuten somejakokuvat, esitteet ja julistepohjat. Kuvapankkien kuvia voit käyttää partioviestinnässä, kun mainitset kuvaajan nimen.

Viesti huoltajille ja vanhoille jäsenille

Lippukunnan jäsenten huoltajista ja ei-aktiivisten jäsenten joukosta löytyy iso joukko mukaan kutsumista odottavia ihmisiä! Ota käyttöön malliviestit johtajatarpeesta huoltajille ja sosiaalisessa mediassa viestimiseen:

Artikkelikuva: Emma Lahtinen