Piirihallitus

Piirihallitus huolehtii piirin jäsenkokousten välillä, että piirin toiminta etenee jäsenten eli lippukuntien yhdessä sopimien linjausten mukaisesti. Piirihallituksen jäsenillä on kaikilla omat vastuualueet.

Piirihallitus 2023

Piirihallituksen sähköpostiosoitteet ovat muotoa etunimi.sukunimi@partio.fi.


Pauli Palo

piirinjohtaja

puh. 0400 226 098

 

 

 


Emilia Pihlaja

piirin varajohtaja

puh. 050 522 9587

 

 

 


Kari Virtanen

Yhteiskuntasuhteet

 

 

 

 


Teea Forsström

Aluetyö

 

 

 

 


Anna Kröger

Lippukuntatuki

 

 

 

 


Saara Enroth

Vapaaehtoistuki

 

 

 

 


Sanna Suur-Uski

Ohjelma ja kasvatus

 

 

 

 


Miia Pulkkinen

Aikuisten tuki ja rekrytointi

 

 

 

 


Tommi Heikkilä

Koulutus

 

 

 

 


Anni Lehto

Viestintä ja markkinointi

 

 

 

 


Piirihallituksen tehtävänä on aina vain paremman partiotoiminnan edistäminen Uudenmaan Partiopiirin alueella. Koko piirin (lippukuntien ja piirin ryhmien) toiminnan laatu sekä resurssit ovat hallituksen ykkösasioita! 

Jokainen jäsen johtaa omaa nimettyä toiminnanalaansa sekä toimii piirin edustajana valtakunnallisessa päätöksenteossa Suomen Partiolaisten laajennettujen valiokuntien kautta. Kaksi hallituksen jäsenistä valitaan myös edustamaan Uuttamaata Suomen Partiolaisten Partioneuvostoon. 

Hallituksen jäsen johtaa toiminnanalansa ryhmiä kohti piirin yhteisiä tavoitteita. Ryhmät toteuttavat kukin omaa osa-aluettaan, esimerkiksi lippukuntavalmentamista tai piirikisojen tukea.

Hallitus toimii läheisessä yhteistyössä piirin työntekijöiden, muiden piirien sekä keskusjärjestö Suomen Partiolaisten kanssa.

Piirihallitukseen voi hakea Uudenmaan Partiopiiri ry:n syyskokouksessa. Ehdokkaiksi hallitukseen voivat ilmoittautua kaikki uusmaalaiset partiolaiset. Ehdokkaan tärkein ominaisuus on aito kiinnostus höystettynä oppimishalulla ja toimintatarmolla. Kaiken muun voi oppia!

Vain puolet hallituksen jäsenistä vaihtuvat samanaikaisesti, joten jokaisessa syyskokouksessa on paikkoja auki. Jäsenet valitaan kaksivuotiskaudelle.

Lue lisää piirihallituksen toiminnasta ja piirihallitusvaaleista!

Kuvat: Juha-Matti Julkunen, Nina Miettinen