Piirihallitus

Piirin jäsenkokouksissa (kevät- ja syyskokous) lippukunnat päättävät vuosittain uusmaalaisen partioinnin suunnasta ja painopisteistä. Syyskokouksissa valitaan yhdistyslain vaatima piirihallitus, joka huolehtii kokousten välillä, että piirin toiminta etenee näiden linjausten mukaisesti. Piirihallituksen jäsenillä on kaikilla omat vastuualueet.

Piirihallitus 2021

Piirihallituksen sähköpostiosoitteet ovat muotoa etunimi.sukunimi@uusimaa.partio.fi


Oskari Tolvanen

piirinjohtaja (puh. 050 514 9988)

 

 

 


Tiina Witikkala

piirin varajohtaja (puh. 050 302 8115)

 

 

 


Emilia Pihlaja

aluetyö

 

 

 


Juho Packalén

lippukuntatuki

 

 

 


Timo Karkola

koulutus

 

 

 


Miia Pulkkinen

vapaaehtoistuki

 

 

 


Sanna Suur-Uski

ohjelma ja kasvatus

 

 

 

 


Eetu Piilola

viestintä ja markkinointi

 

 

 

 


Teea Forsström

aikuisten tuki ja rekrytointi

 

 

 

 


Pauli Palo

yhteiskuntasuhteet

 

 

 


 

Piirihallituksen tehtävänä on aina vain paremman partiotoiminnan mahdollistamiseen lippukunnissa. Lisäksi jokainen ministeri edustaa omaa toiminnanalaansa sekä toimii piirin edustajana valtakunnallisessa päätöksenteossa Suomen partiolaisten valiokuntien ja Partioneuvoston kautta. Koko piirin (lippukuntien ja piirin ryhmien) toiminnan tavoitteellisuus ja laatu sekä resurssit ovat ministerien ykkösasioita!

Jokaiseen ministeriöön kuuluu useita ryhmiä, jotka vastaavat omista osa-alueistaan, esimerkiksi aikuistuesta tai piirikisoista. Hallitus toimii läheisessä yhteistyössä piirin työntekijöiden, muiden piirien sekä keskusjärjestö Suomen Partiolaisten kanssa.

Ehdokkaiksi hallitukseen voivat ilmoittautua kaikki uusimaalaiset partiolaiset. Vain puolet ministereistä vaihtuvat aina kerralla, joten jokaisessa syyskokouksessa on paikkoja auki. Ministerit valitaan kaksivuotiskaudelle. Ministerin tärkein ominaisuus on aito kiinnostus höystettynä oppimishalulla ja toimintatarmolla. Kaiken muun voi oppia!

Piirihallitus kokoontuu 3-5 viikon välein. Tavalliset kokoukset pidetään yleensä Partioasemalla Helsingissä, mutta osallistua voi myös etänä. Kokousaikataulu sovitaan tammikuussa pidettävässä viikonlopun mittaisessa seminaarissa. Silloin tutustutaan uusiin jäseniin, tarkistetaan pestit, tiimiytetään porukka ja käynnistetään vuoden toiminta. Toinen seminaari on syksyllä ennen syyskokousta. Silloin mm. suunnitellaan seuraavaa toimintavuotta yhdessä ryhmien kanssa. Seminaareja on pyritty pitämään eri puolilla piiriä luonnonläheisissä, mutta samalla tehokkaan työskentelyn mahdollistavissa puitteissa.

Piirihallitusvaalit