Piirihallitus

Piirihallitus huolehtii piirin jäsenkokousten välillä, että piirin toiminta etenee jäsenten eli lippukuntien yhdessä sopimien linjausten mukaisesti. Piirihallituksen jäsenillä on kaikilla omat vastuualueet. 

Tutustu piirin toimintaa ohjaaviin dokumentteihin.

Piirihallitus 2024

Piirihallituksen sähköpostiosoitteet ovat muotoa etunimi.sukunimi@partio.fi.


Pauli Palo

piirinjohtaja

puh. 0400 226 098


Emilia Pihlaja

piirin varajohtaja

puh. 050 522 9587


Kari Virtanen

Yhteiskuntasuhteet


Teea Forsström

Aluetyö


Anna Kröger

Lippukuntatuki


Erkka Kiukkonen

Vapaaehtoistuki


Sanna Suur-Uski

Kasvatus


Santtu Laakso

Ohjelma


Niko Mikkola

Koulutus


Anni Lehto

Viestintä ja markkinointi


Piirihallituksen tehtävänä on aina vain paremman partiotoiminnan edistäminen Uudenmaan Partiopiirin alueella. Koko piirin (lippukuntien ja piirin ryhmien) toiminnan laatu sekä resurssit ovat hallituksen ykkösasioita! 

Jokainen jäsen johtaa omaa nimettyä toiminnanalaansa sekä toimii piirin edustajana valtakunnallisessa päätöksenteossa Suomen Partiolaisten laajennettujen valiokuntien kautta. Kaksi hallituksen jäsenistä valitaan myös edustamaan Uuttamaata Suomen Partiolaisten Partioneuvostoon. 

Hallituksen jäsen johtaa toiminnanalansa ryhmiä kohti piirin yhteisiä tavoitteita. Ryhmät toteuttavat kukin omaa osa-aluettaan, esimerkiksi lippukuntavalmentamista tai piirikisojen tukea.

Hallitus toimii läheisessä yhteistyössä piirin työntekijöiden, muiden piirien sekä keskusjärjestö Suomen Partiolaisten kanssa.

Piirihallitukseen voi hakea Uudenmaan Partiopiiri ry:n syyskokouksessa. Ehdokkaiksi hallitukseen voivat ilmoittautua kaikki uusmaalaiset partiolaiset. Ehdokkaan tärkein ominaisuus on aito kiinnostus höystettynä oppimishalulla ja toimintatarmolla. Kaiken muun voi oppia!

Vain puolet hallituksen jäsenistä vaihtuvat samanaikaisesti, joten jokaisessa syyskokouksessa on paikkoja auki. Jäsenet valitaan kaksivuotiskaudelle.

Lue lisää piirihallituksen toiminnasta ja piirihallitusvaaleista!

Kuvat: Juha-Matti Julkunen, Nina Miettinen