Piirihallitus

Piirihallitus huolehtii piirin jäsenkokousten välillä, että piirin toiminta etenee jäsenten eli lippukuntien yhdessä sopimien linjausten mukaisesti. Piirihallituksen jäsenillä on kaikilla omat vastuualueet.

Piirihallitus 2022

Piirihallituksen sähköpostiosoitteet ovat muotoa etunimi.sukunimi@partio.fi.


Oskari Tolvanen

piirinjohtaja

puh. 050 514 9988

 

 

 


Pauli Palo

piirin varajohtaja

puh. 0400 226 098

 

 

 


Alma Enqvist

Yhteiskuntasuhteet

 

 

 


Emilia Pihlaja

Aluetyö

 

 

 


Juho Packalén

Lippukuntatuki

 

 

 


Saara Enroth

Vapaaehtoistuki

 

 

 


Sanna Suur-Uski

Ohjelma ja kasvatus

 

 

 


Teea Forsström

Aikuisten tuki ja rekrytointi

 

 

 


Timo Karkola

Koulutus

 

 

 


Piirihallituksen tehtävänä on aina vain paremman partiotoiminnan edistäminen Uudenmaan Partiopiirin alueella. Koko piirin (lippukuntien ja piirin ryhmien) toiminnan laatu sekä resurssit ovat hallituksen ykkösasioita! Jokainen jäsen johtaa omaa nimettyä toiminnanalaansa sekä toimii piirin edustajana valtakunnallisessa päätöksenteossa Suomen Partiolaisten laajennettujen valiokuntien kautta. Kaksi hallituksen jäsenistä valitaan myös edustamaan Uuttamaata Suomen Partiolaisten Partioneuvostoon. 

Piiriin kuuluu useita ryhmiä, jotka vastaavat omista osa-alueistaan, esimerkiksi lippukuntavalmentamisesta tai piirikisoista. Hallituksen jäsen johtaa toiminnanalansa ryhmiä kohti piirin yhteisiä tavoitteita. Hallitus toimii läheisessä yhteistyössä piirin työntekijöiden, muiden piirien sekä keskusjärjestö Suomen Partiolaisten kanssa.

Piirihallitukseen voi hakea piirin syyskokouksessa. Ehdokkaiksi hallitukseen voivat ilmoittautua kaikki uusmaalaiset partiolaiset. Vain puolet hallituksen jäsenistä vaihtuvat samanaikaisesti, joten jokaisessa syyskokouksessa on paikkoja auki. Jäsenet valitaan kaksivuotiskaudelle. Ehdokkaan tärkein ominaisuus on aito kiinnostus höystettynä oppimishalulla ja toimintatarmolla. Kaiken muun voi oppia!

Lue lisää piirihallituksen toiminnasta ja piirihallitusvaaleista!