Muijalan Menninkäiset

Kysymyksiin vastasi Muijalan Menninkäisten lippukunnanjohtaja Johanna Föhr tammikuussa 2019. Kuvat ovat MuMen toiminnasta.

Mikä on toiminta-alueenne?

”Toiminta-alueena on Lohjan Muijala. Kolomme sijaitsee Lohjanportin seurakuntakodilla.”

Miten kuvailisit lippukuntaanne? Mikä teidän lippukuntanne erottaa muista? 

”MuMe on sekalippukunta joka on toiminut vuodesta 2011. Tavoitteenamme on laadukas partiotoiminta. Osa johtajista on aloittanut partion aikuisena. Teemme paljon yhteistyötä sekä muiden Hiiden alueen lippukuntien että Muijalan muiden yhdistysten kanssa!”

Miten aikuiset harrastavat teillä yhdessä?

”Aikuiset harrastavat meillä johtamalla ryhmiä. Muutaman kerran vuodessa on johtajiston kokous ja pyrimme pitämään kerran vuodessa yön yli kestävän johtajaseminaarin jossa suunnitellaan toimintaa ja rentoudutaan. Johtajien yhteispeliä on hiottu mm. keilaamalla!”

Onko teillä taustayhteisöä? Miten se näkyy toiminnassanne?

”MuMella on taustayhteisösopimus Lohjan seurakunnan kanssa. Sopimus näkyy toiminnassa siten että kolomme on seurakunnan tiloissa. Seurakunnan Muijalassa toimivien lasten kerhojen laskiaistapahtumassa ja sadonkorjuujuhlassa olemme olleet leikittämässä lapsia ja osallistumme Kauneimmat joululaulut -tilaisuuteen Muijalassa.”

Millaisiin tehtäviin aikuinen voi tulla kokeilemaan partiota? 

”Otamme mielellään vastaan kaikenlaista apua, MuMen retkillä on aina tarvetta apukäsille, muonituksessa ja telttamajoituksessa apu on tervetullutta. Muonitukseen saa valmiit reseptit ja telttavastaavalle meillä on valmis tehtävänkuvaus. Lasten koloiltoihinkin apu on tervetullutta!”

Miten toiminnasta kiinnostunut aikuinen pääsee teille mukaan?

”MuMeen pääsee mukaan laittamalla meille sähköpostia! Toimintaa voi tutustua myös
Facebookin ja nettisivujen kautta.”

Yläkuva: Juha Nurmi