Hautomon jäsen – uusien lippukuntien tukena

Tule mukaan Hautomon porukkaan! Sydämemme sykkii uusille lippukunnille, joita tuemme kahden ensimmäisen toimintavuoden ajan. Aloitamme jatkuvasti myös uusia projekteja Uudenmaan alueella, joihin on helppo hypätä mukaan tekijäksi!

Hautomo kokoontuu kuusi kertaa vuodessa kokouksiin, joissa tarkastelemme projektien tilannetta ja seuraavia askeleita. Kokousten välillä jalkaudumme toteuttamaan suunnitelmia. Lisäksi järjestämme vuosittain lippukuntia tukevia webinaareja ja Tervetuloa partioon -koulutuksia yhteistyössä lippukuntien ja alueiden kanssa.

Olemme varmoja siitä, että juuri sinä sopisi porukkaan mainiosti mukaan!

Pestissä tarvittavat taidot tai kokemus

Pestissä on hyötyä erilaisista taidoista, joten täydennämme toistemme osaamista ja opimme yhdessä lisää. Toinen ideoi partion esittelytapahtuman rastitehtävän samalla kun toinen kertoo uusille tulijoille, että mitä se partio oikein on. Kolmas innostuu tilastoista ja kartoittaa, missä on parhaimmat mahdollisuudet seuraavalle projektille. Sinullakin on varmasti jokin taito, josta on Hautomossa hyötyä! Lisäksi pääset varmasti oppimaan paljon uutta.

Lisätiedot

Hae pestiä alla olevalla lomakkeella tai kysy lisää lippukuntatuen vastaavalta hallituksen jäseneltä Anna Krögeriltä: anna.kroger@partio.fi tai piiritoimiston Minjalta: minja.lahdelma@partio.fi/ +358 50 446 0056

Täytä hakemus