Piirihallitusvaaleissa valitaan uudet piirinjohtajat sekä 4 hallituksen jäsentä!

Uudenmaan Partiopiirin syyskokouksessa 29.10. käydään piirihallitusvaalit, joissa valitaan yhdistykselle piirinjohtaja, piirin varajohtaja ja neljä uutta hallituksen jäsentä kaudelle 2023-2024.

Jokainen hallituksen jäsen johtaa yhtä piirin toiminnanalaa. Eri pestit ovat erovuorossa vuorovuosina. Nyt valittavat hallituksen jäsenet tulevat vastaamaan seuraavista toiminnanaloista: aikuisrekrytointi, aluetyö, koulutus ja lippukuntatuki.

Piirihallitus johtaa toimintaa yhteisesti päätettyyn suuntaan

Piirihallituksen tehtävänä on aina vain paremman partiotoiminnan mahdollistamiseen lippukunnissa. Lisäksi jokainen hallituksen jäsen edustaa omaa toiminnanalaansa sekä toimii piirin edustajana valtakunnallisessa päätöksenteossa Suomen partiolaisten valiokuntien ja Partioneuvoston kautta. Koko piirin (lippukuntien ja piirin ryhmien) toiminnan tavoitteellisuus ja laatu sekä resurssit ovat hallituksen jäsenten ykkösasioita!

Jokaiseen toiminnanalaan kuuluu useita ryhmiä, jotka vastaavat omista osa-alueistaan, esimerkiksi aikuistuesta tai piirikisoista. Hallitus toimii läheisessä yhteistyössä piirin työntekijöiden, muiden piirien sekä keskusjärjestö Suomen Partiolaisten kanssa.

Voit tutustua nyt auki oleviin pesteihin tarkemmin täällä

Vinkkaa ehdokasta tai ilmoittaudu

Ehdokkaiksi hallitukseen voivat ilmoittautua kaikki uusimaalaiset partiolaiset!

Voit ilmoittaa itsesi ehdokkaaksi tai vinkata vaalitoimikunnalle kaverista, joka mielestäsi olisi hyvä ehdokas piirihallitukseen tällä lomakkeella:

VINKKAA EHDOKASTA