Tutustu vuoden 2022 piirihallitukseen!

Uudenmaan Partiopiirin uusi piirihallitus on aloittanut toimintansa tammikuussa. Onko sinulla idea tai toive piirin toiminnan kehittämiseksi? Ota hallitukseen yhteyttä!

Takana Alma Enqvist, Oskari Tolvanen, Timo Karkola, Juho Packalén, Teea Forsström. Edessä Sanna Suur-Uski, Pauli Palo, Saara Enroth, Emilia Pihlaja. Kuvasta puuttuu Nea Finnig.

 

Vuoden 2022 ajan piirinjohtajana toimii Oskari Tolvanen Hyvinkään Nummenpojista ja varajohtajana Pauli Palo Kirkkonummen Metsänkävijöistä.

Lippukuntatukea hallituksessa johtaa Juho Packalén (Kiehiset) ja aluevalmentamista ja -yhteistyötä Emilia Pihlaja (Järvenpään Metsänkävijät). Partio-ohjelman tuesta piirihallituksessa vastaa Sanna Suur-Uski (Rajan Reippaat) ja partiokoulutuksesta Timo Karkola (Kirkkonummen Metsänkävijät).

Vapaaehtoistukea johtaa Saara Enroth (Jokipartio), aikuistukea Teea Forsström (Puskapartiolaiset), yhteiskuntasuhteita Alma Enqvist (Kirkkonummen Metsänkävijät) ja viestintää ja markkinointia Nea Finnig (Kuninkaantien Kipinät).

Piirihallitus on aloittanut toimintansa tammikuussa ryhmäytymällä ja perehtymällä Uudenmaan toimintaan. Piirihallituksen ensimmäinen kokous pidettiin 16.1., ja sen päätökset näet täällä.

Myös piiritoimiston tiimissä on tammikuussa aloittanut uusia kasvoja!