Lähde piirihallitukseen!

Uudenmaan Partiopiirin piirihallitukseen haetaan uusia tekijöitä—olisiko tässä seuraava unelmapestisi? Vaalit käydään syyskokouksessa ja piirille valitaan uudet piirinjohtajat sekä hallituksen jäseniä. Ehdokkaiksi piirihallitukseen hyväksytään kaikki uusmaalaiset partiolaiset, tärkeintä on halu oppia ja vaikuttaa parempaan tulevaisuuteen!

Piirihallituksen tehtävänä on aina vain paremman partiotoiminnan mahdollistaminen lippukunnissa. Lisäksi jokainen hallituksen jäsen edustaa toiminnanalaa (esim. ohjelma, alue) sekä toimii piirin edustajana valtakunnallisessa päätöksenteossa Suomen Partiolaisten valiokuntien ja Partioneuvoston kautta. Tämä on hieno mahdollisuus vaikuttaa partion tulevaisuuteen ja oppia samalla uusia taitoja!

Piiri on yhtä kuin sen lippukunnat ja piirin luottamushenkilöt ovat lippukuntien jäseniä. Onko juuri sinun lippukunnassasi henkilöitä, joille piirihallituspesti voisi olla sopiva? Pesti ei sulje pois lippukuntatoimintaa—tälläkin hetkellä piirihallituksessa toimii mm. tarpojien johtaja, samoajaluotsi ja jäsenrekisterinhoitaja.

Miksi ryhtyä pestiin?

  • saat merkityksellisen vapaaehtoistyön, joka edistää lasten ja nuorten hyvinvointia
  • saat kivan porukan yhdessä tekemiseen ja uusia tuttavuuksia
  • kehität johtamistaitoja sekä kokonaisuuksien että ihmisten johtamisen kautta
  • pääset osallistumaan järjestön johtamiseen ja kehittämiseen
  • saat kokemusta ja kehität taitoja, joista on valtavasti hyötyä myös työelämässä

Lue piirihallituksen entisten jäsenten kokemuksia pestistä!

Mikäli kiinnostuit pestistä ja haluat tietää lisää, otathan yhteyttä piirinjohtajiin.

 

katso avoimet piirihallituspestit

vinkkaa ehdokasta tai ilmoittaudu itse ehdokkaaksi 

lisätietoa vaaleista