Syyskuun terveiset piirihallitukselta

Piirihallitus kokoontui jälleen torstaina 10.9. suunnittelemaan syksyä ja tulevaa vuotta.

Kokouksen alussa käytiin läpi piirileiri Valkamaan liittyviä aiheita. Hallitus hyväksyi leirinjohtajien esityksen Valkaman ajankohdasta – leiri järjestetään 11.-18.7.2021! Lisäksi leirille päätettiin palkata osa-aikainen projektityöntekijä, jonka on tarkoitus vuodenvaihteen jälkeen tehdä töitä myös EPT:n Väiski-leirille.

Keskustelun aiheena oli myös marraskuussa järjestettävät piirihallitusvaalit. Syyskokouksessa 1.11. valitaan piirille uudet piirinjohtajat ja hallituksen jäseniä. Vaalitoimikunta on täydessä työn touhussa ja ehdokkaita haetaan kaikilta piirin alueilta. Ehdokkaiksi piirihallitukseen hyväksytään kaikki uusmaalaiset partiolaiset, tärkeintä on halu oppia ja vaikuttaa parempaan tulevaisuuteen! Onko sinun lippukunnassasi henkilöitä, joille piirihallituspesti voisi olla sopiva? Pesti ei sulje pois lippukuntatoimintaa—tälläkin hetkellä piirihallituksessa toimii mm. tarpojien johtaja, samoajaluotsi ja jäsenrekisterinhoitaja. Lisätietoa vaaleista löytyy täältä.

Piirihallitus kävi läpi toiminnan ja talouden suunnittelun tilannetta. Syyskokoukselle hyväksyttäväksi vietävät vuoden 2021 talousarvio ja toimintasuunnitelma viimeistellään seuraavaan hallituksen kokoukseen mennessä.

Lisäksi päätettiin, että SP:n jäsenkokouksen delegaatioon valitaan istuvan piirihallituksen lisäksi kaksi tulevan hallituksen jäsentä. SP:n jäsenkokous järjestetään 14.-15.11. ja siellä valitaan mm. järjestön puheenjohtajat.

Piirihallitus otti myös ilolla vastaan uutisen Nurmijärvelle juuri perustetusta uudesta lippukunnasta – tervetuloa Partiolippukunta Eräalpakat!