Kesäterveiset piirihallitukselta

Piirihallitus kokousti keskiviikkona 10. kesäkuuta viimeisen kerran ennen kesätaukoa.

Aloitetaan iloisilla uutisilla: piirin kevätkokouksessa 6. kesäkuuta valittiin vaalitoimikuntaan Juha Valta, Mia Pulkkinen ja Tarja ”Tuikku” Seppälä. Onnittelut valituille upeasta ja tärkeästä luottamuspestistä! Vaalitoimikuntaan mahtuu kuitenkin vielä jäseniä, joten hae rohkeasti mukaan!

Piirin syyskokouksessa 1.11. on paljon pestejä avoimessa haussa. Tänä vuonna hallitukseen ei valita salkullisia ministereitä, vaan valitut hallituksen jäsenet jakavat vastuut eri toiminnanaloista keskenään järjestäytymiskokouksessa. Hallituksen jäsenen paikkoja on auki kuusi kappaletta, minkä lisäksi myös piirinjohtajan ja varajohtajan paikat ovat haettavana. Lue lisää vaaleista ja vinkkaa vaalitoimikunnalle sopivia ehdokkaita johtamaan piiriä!

Keskustelimme myös piirileiri Valkamasta ja sen tilanteesta. Leirinjohtajia on kovasti etsitty, jotta Valkama voitaisiin toteuttaa kesällä 2021. Totesimme, että yksi ehdokas leirinjohtajaksi on löytynyt, mutta hänelle pitää vielä löytää johtajapari. Päätimme ottaa vielä pienen aikalisän toisen johtajan etsimisessä, päätös on kuitenkin odotettavissa juhannukseen mennessä.

Nyt onkin viimeiset hetket ilmoittaa kiinnostuksensa, sillä ilman johtajaparia tai -kolmikkoa leiriä ei voida järjestää. Tarkasta pestikuvaus täältä ja pohdi, olisitko juuri sinä sopiva tähän pestiin. Tai olisiko sinun lippukunnassasi joku, jolle tämä pesti sopisi? Muista, että piiri on yhtä kuin sen lippukunnat. Valkama on leiri lippukunnilta lippukunnille, joten tekijöitä etsitään juurikin lippukunnista.

Lisäksi piirihallitus mm. työsti seuraavan vuoden toimintasuunnitelman tavoitteita partion uuden strategian pohjalta.

Piirihallitus toivottaa jokaiselle aurinkoista ja rentouttavaa kesälomaa!