Lokakuun terveiset piirihallitukselta

Piirihallitus kokousti jälleen, 10. kerran tänä vuonna, keskiviikkona 23.10.2019. Kokous oli monipuolisen antoisa, ja Partioasemalla vallitsi erinomaisen innokas ja sopivan letkeä tunnelma. Oheen on kerätty kokouksen kuumin anti helposti sulatettavan kokoisina paloina.

1. Finnjamboree 2022:n johtajat Janne ja Kerttu kävivät morjestamassa piirihallitusta, vaihtamassa kuulumisia ja kuulemassa ajatuksia. Leiriä varten kerätään nyt toiveita ja ideoita, ja keskustelimme mm. ilmastoneutraaliudesta, kasvusta ja stipendeistä.

2. Iloitsimme uusista piiriluottiksista niin piirileiri Valkaman listoilla kuin myös juuri pestatusta Samoaja2Yh:n johtajasta Inari Tiaisesta.

3. Suunnittelimme jäljellä olevien yhteisvastuuhankerahojen käyttöä. Päätimme koota lippukunnille materiaalipaketit pääteemoina mielenterveys ja erityistä tukea tarvitsevat lapset.

4. Tutustuimme SP:n laajennettujen valiokuntien esityslistojen kuumimpiin kohtiin. Laajennetut järjestetään kahtena seuraavana viikonloppuna Partioasemalla.

5. Jännitimme, ketä vaalitoimikunta onkaan saanut houkuteltua ehdolle syyskokouksen piirihallitusvaaleihin. Seuraa piirin sivuja ja somekanavia, niin pysyt mukana! Muista myös, että just sä voit asettua ehdolle joko ohjelma-, alue-, koulutus-, yhteiskuntasuhde- tai vapaaehtoistuen ministeriksi! Lisätietoa löydät täältä.

6. Muutenkin suunnittelimme jo nurkan takana häämöttävää syyskokousta. Nähdään 3.11. Porvoossa!

7. Annettiin toisillemme palautetta tehokkaasta kokouksesta positiivisen kommentin muodossa.