Alkusyksyn terveiset piirihallitukselta!

Partiosyksy pyrähti vauhdilla käyntiin piirihallituksen kauden ensimmäisellä kokouksella 19.8. Kokouksessa käytiin läpi isoja teemoja ja suunniteltiin piirin ja partion tulevaisuutta.

Kokouksessa kävimme läpi tuoreet vuoden 2019 (jäsnemaksukausi 1.8.2018-31.7.2019) jäsenmäärätilastot. Piirihallituksen iloksi Uudenmaan jäsenmäärä on kasvanut, mikä tarkoittaa sitä, että yhä useammalla lapsella ja aikuisella on mahdollisuus harrastaa partiota! Tahdomme ylläpitää tätä kehitystä ja tuemmekin lippukuntia sekä aikuisten rekrytoimisessa että jäsenhankinnassa. Syksyllä starttaavalla hyvinvointikierroksella hallituksen jäsenet, piirin luottikset sekä työntekijät vierailevat kaikissa lippukunnissa työstämässä heidän kanssaan hyvinvointisuunnitelmat, jotka tukevat niiden hyvinvointia ja kasvua.

Uudenmaan partiopiiri on myös perustanut vaalitoimikunnan, jonka tehtävänä on ehdokkaiden kokoaminen syyskokoukseen, jossa äänestetään piirihallitukseen uusia jäseniä. Vaalitoimikunnan puheenjohtajana toimii Tiina Witikkala, ja mielellämme näkisimme siinä jäseniä jokaiselta piirin alueelta.

Työstimme myös toimintasuunnitelmaa, toimintakalenteria, sekä talouden suunnittelua vuodelle 2020. Toimintasuunnitelmaa työstetään vielä piiriluottisten kanssa luottisseminaarissa, ja se tuodaan koko piirin hyväksyttäväksi syyskokoukseen 3.11.

Piirileiri Valkaman suunnittelu on jo täydessä vauhdissa ja se tulee olemaan vahvasti esillä mm. syksyn aluetapaamisissa ja viestinnässä. Odotamme jo innolla leirin pian ilmestyvää ilmettä ja logoa!

Suunnittelimme myös Johtajatulilla järjestettävää iltanuotiota uusmaalaisille partiolaisille ja kaikille muillekin kiinnostuneille. Piirileiri Valkama tulee olemaan illan isona teemana. Pysykää kuulolla ja nähdään Johtajatulilla!