Piirihallitus tiedottaa – kesäkuu 2019

Piirihallitus piti kevätkauden viimeisen kokouksensa 13.6.

Kokouksen alkupuolella käsiteltiin tarpojien taitopäivän vielä tarjolla olevia pestejä. Toistaiseksi tarjolla on kaiken tasoisia pestejä tekijästä staabin kautta johtajaan. Aiheen tiimoilta keskusteltiin tekijäpankin luomisesta. Tekijäpankkiin voisi ilmoittautua, jos piirin tapahtumien järjestämiseen osallistuminen kiinnostaa, ja sen kautta saada kutsun tekemään itseä kiinnostavia ohjelmatapahtumia.

Hallitus kävi läpi lippukuntien kesäleirejä, joita on jälleen runsaasti tulossa. Lisäksi käytiin läpi tämän vuoden toimintasuunnitelmassa asetettuja tavoitteita ja tarkasteltiin tavoitteisiin tähtäävien toimenpiteiden etenemistä.

Kokoustaukojäätelön jälkeen katsottiin tulevaan ja puhuttiin vuodesta 2020. Tällä hetkellä suunnitellaan jo tulevan vuoden toimintaa, johon kuuluu muun muassa SM-tason partiotaitokilpailujen järjestäminen, piirileiri Valkama ja Kohtaaminen johon kuuluu paraati.

Syksyä silmällä pitäen puhuttiin 24.8. järjestettävästä Luottisseminaarista, joka on yksi parhaista paikoista vaikuttaa piirin ensi vuoteen. Lisäksi tiedossa on kouluttautumista, motivoitumista ja tutustumista muihin luottiksiin. Toivommekin näkevämme runsaasti osallistujia.

Kokouksen loppupuolella käytiin läpi ministeriöiden kuulumisia. Piirileiri Valkamalle on rekrytoitu projektikoordinaattori, joka aloittaa tehtävässään piiritoimistolla heinäkuun lopulla. Lisäksi koulutusryhmälle on pestattu uusi puheenjohtaja, Tarja Seppälä.