Piirihallitus tiedottaa – maaliskuu 2019

Piirihallitus kokoontui maaliskuun kokoukseensa 12.3.2019.

Terkkuja piirihallituksen maaliskuun kokouksesta! Seuraavassa lisää siitä mitä päätettiin:

Päätimme siirtyä käyttämään piirin pestauksessa Kuksan pestijärjestelmää. Jatkossa avoimiin pesteihin voi täyttää nettisivujen pestihaun kautta hakemuksen, jota käsitellään sitten Kuksassa. Kun pesti hyväksytään, myös Kuksa-oikeudet ja -tiedot päivittyvät automaattisesti.

Keskustelimme viikonloppuna Suomen Partiolaisten kevätpäivien yhteydessä järjestettävien laajennettujen valiokuntien sisällöistä. Jos jonkin tietyn valiokunnan asiat kiinnostaa, vastaava ministeri kertoo mielellään lisää!

Hyväksyimme myös piirileirin 2020 projektisuunnitelman. Piirileirin nimi julkaistaan kevätkokouksessa.

Kevätkokouksen osalta totesimme mm. syksyllä jätettyyn ponteen vastauksen, tilinpäätöksen tarkastuksen sekä esittää kevätkokoukselle vaalitoimikunnan perustamista syyskokouksessa järjestettäviä vaaleja varten. Syksyllä on avoinna alueministerin, talous- ja yhteiskuntasuhteiden ministerin, vapaaehtoistuen ministerin ja ohjelmaministerin pestit, minkä lisäksi tällä hetkellä myös koulutusministeri on hakusessa.

Totesimme myös, että peruskoulutusryhmä on myöntänyt 14 uutta partiojohtajan valtakirjaa, ihan mahtavaa! Vuoden 2018 adventtikalenterikampanja meni myös piirissämme loistavasti: kasvua oli 4% edelliseen vuoteen ja meillä oli valtakunnallisesti suurin määrä myytyjä kalentereita per myyjä.

Aluetyössä etsitään uusia valmentajia erityisesti KePSi-alueelle, jolla on tällä hetkellä vain yksi valmentaja. Jos tunnet pestiin sopivia tyyppejä, ilmianna Riinalle!

Lopuksi kävimme läpi Trello-tauluja, joista löytyy toimintasuunnitelman tavoitteet ja toimenpiteet. Lähiaikoina järjestetään myös luottiksille Trello- ja Slack-koulutuksia.