Helmikuun terveiset piirihallitukselta

Piirihallitus piti helmikuun kokouksensa 13. päivä. Kokouksessa käsiteltiin tulevan kevätkokouksen asioita ja hehkutettiin Valkaman hyvin alkanutta ilmoittautumista.

Kevätkokoukseen tulevista asioista suurimman huomion ansaitsee tilinpäätös vuodelta 2019. Upeasti sujuneen kalenterikampanjan seurauksena koko piirin tulos on positiivinen, mikä on hvyä tilanne piirileiriä edeltävänä vuonna. Nyt voidaan siis aloittaa Valkaman vuosi hyvillä mielin. Tilinpäätös tuodaan jäsenille hyväksyttäväksi Lohjalla 28.3. pidettävään kevätkokoukseen.

Kokouksessa suunniteltiin myös alueministerin ja ohjelmaministerin rekrytointia piirihallitukseen. Ministerit valitaan kevätkokouksessa. Piirin toiminnan jatkuvuudelle ja sen laadun takaamiselle on erittäin tärkeää, että saamme piirihallitukseen aluetyöstä sekä ohjelmasta vastaavat ministerit. Olisitko sinä seuraava piirihallituksen jäsen, joka on mukana kehittämässä piiriä ja takaamassa yhä useammalle lapselle ja nuorelle merkittävän harrastuksen? Täältä löydät lisätietoa ministerien pesteistä. Voit asettua itse ehdolle tai vinkata meille sopivaa ehdokasta.

Vuosi 2020 on Valkama-vuosi! Kesä ja leiri voi tuntua vielä helmikuussa kaukaiselta asialta, mutta on lähempänä, kuin uskookaan. Harvoin hallituksessa pääsee tekemään niin maistuvia päätöksiä, kuin piirileirin jäätelön toimittajan valinta. Vaikka maistiaisia ei ollut saatavilla on leirin jäätelöt turvattu ja pehmistä saa varmasti koko leirin ajan. Samalla valittiin leirin ruuan toimittaja. Enää tarvitaan aurinko paistamaan taivaalle ja yli 2300 uusmaalaista voi nauttia upeasta piirileiristä täysin vatsoin.

Olethan itse jo ilmoittautunut Valkamalle? Vielä ehdit mukaan ilmoittautumalla 4.3. mennessä.