Valkaman ilmoittautuminen on auki!

Piirileiri Valkama on ensi kesän kohokohta uusmaalaisille partiolaisille ja kaikille muille partiolaisille ja ei-partiolaisille, jotka haluavat mukaan! Valkama järjestetään Hangossa 15.–23. heinäkuuta, ja paikalle odotetaan yli 3000 leiriläistä. Ilmoittautuminen on auki  4.3.2020 asti, ja nopean ilmoittautujan etuhintaan 12.2.2020 asti.

Osallistujahinnat

  • LYHYT LEIRI nopean ilmoittautujan hintaan 105e, muuten 120e 
  • PITKÄ LEIRI nopean ilmoittautujan hintaan 210e, muuten 225e 
  • Päiväleiriläiset 40e / päivä 
  • Vierailupäivä 20e 
  • 4–6-vuotiaat puoleen hintaan 
  • 0–3-vuotiaat ilmaiseksi 

Stipendit ja kesätyöturva

Valkamalle on mahdollista hakea stipendiä leirimaksun kokonaan tai osittain kattamiseksi, ja tilaisuutta kannattaa hyödyntää rohkeasti! Hae stipendiä nopean ilmoittautumisajan sisällä 11.12.–12.2. 

Leirillä on kesätyöturva, joka on voimassa 31.5.2019 asti. Kesätyöturva oikeuttaa leiriosallistumisen perumiseen, jos kesätyö sattuu leirin päälle tai jos henkilö ei saa vakituisesta työstään lomaa leirin ajalle. Kannattaa siis rohkeasti ilmoittautua mukaan, vaikka et olisi vielä varma kesätöistäsi!

Ohjelmatärppejä Valkamalta 

MAAKRAVUN MERIHÄTÄ

Itsensä ylittämistä yhteen hiileen puhaltaen! Tarzanin tasapainorata, labyrintti…ja muuttuva labyrintti! Aistirajoitteet, timanttitikkaat, tynnyriralli ja muuta mukavaa yhdessä tekemistä. 

KAPYYSI – BYSSA

Jokainen ikäkausi kokkaa ihania suomalaisia makuelämyksiä trangian kätköistä! Mitä ruokaa tekisit, jos sinulle annettaisiin vain kolme perunaa, kaksi porkkanaa, lanttu ja nyhtökauraa? Paljasta sisäinen kokkisi ja anna luovuutesi loistaa! Halukkaille annetaan myös mahdollisuus tutkia oman ruokavalionsa hiilijalanjälkeä. 

OSU & UPPOS!

Hätkähtäisitkö, jos näkisit leirillä strutsin puussa? Kuinka toimit, jos Ikiturso märisee kannon nokassa keskellä yötä? Ole valmis kohtaamaan hämärät mysteerit jo ennen leirin alkua. Tule oppimaan uusi leikki: maastolautapelejä löytyy moneen makuun. 

Katso lisää: valkama2020.fi