Uusimaa – Lippukuntapäivä

Lippukuntapäivän messut tarjoaa kaikille lippukunnassa toimiville ideoita ja hauskaa tekemistä monenlaiseen makuun, kun piirin ryhmät tarjoilevat maistiaisia toiminnastaan ja palveluistaan. Messupisteiden vetäjät voivat tulla valmistelemaan pisteitään klo 9:00 alkaen. Messut alkavat klo 10. 

Tule keräämään messukassiisi parhaita käytäntöjä, hyödyllisiä tietoja, ideoita ja messukarkkeja. Jo perinteeksi muodostuneet partiomessut ovat saaneet hurjan paljon kiitosta monipuolisesta tarjonnastaan ja nyt tulevilla messuilla tulee olemaan vähintään yhtä laaja kattaus tietoa, taitoja ja hauskaa toiminnallisuutta. Päivän ohjelmassa on myös Uudenmaan partiopiirin kevätkokous.

EKSTRAOHJELMA: KLO 9:30-11:30 PARTION PERUSKIRJATYÖPAJA
Lippukuntapäivässä on mahdollisuus myös  osallistua työpajaan, jossa pohditaan uudistettavaa partion peruskirjaa.
Millainen partiolupaus meillä pitäisi olla? Miten suhde omaan maahan pitäisi kirjoittaa peruskirjassa? Pitäisikö globaali oikeudenmukaisuus ja ympäristöarvot näkyä vahvemmin peruskirjassa? Tule antamaan omat näkemyksesi partion arvopohjasta ja sen aukikirjoittamisesta partion peruskirjassa.

The day starts with a Scout Fair, which gathers all Scouts who act in local groups to meet, learn and be inspired! After the fair, we have a lunch and the general meeting of the Scouting District. All members are welcome!
  • Ilmoittautuminen päättyy: 15.3.2019
  • Osallistumismaksu: Piirin tarjoama maksuton tapahtuma.
  • Lisätietoja: Riina Seppälä, riina.seppala@uusimaa.partio.fi