Helmikuun terveiset piirihallitukselta

Piirihallitus kokoontui 9.2. tämän vuoden toiseen kokoukseensa. Ajan kuvan mukaisesti työskentelimme Teamsissa.

Ensimmäisenä varsinaisena asiana katsoimme taaksepäin eli vuoden 2020 Uudenmaan Partiopiiri ry:n tilinpäätökseen, jonka hyväksyimme ja allekirjoitimme sähköisesti. Piirihallitus esittää tilinpäätöstä vahvistettavaksi piirin kevätkokouksessa 27.3.2021. Lukujen valossa vuosi 2020 oli onnistunut, koska tilinpäätös oli ylijäämäinen (+28 t€) ja tase vahva. Taloudellinen tilanne luo vakautta ja tarjoaa piirille hyvän selkänojan palvella jatkossakin lippukuntia.

Pia-Maritta Puruskainen raportoi piirihallitukselle Valkama 2020 + 1 -piirileirin tämänhetkisestä tilanteesta. Leirillä on jo 230 ilmoittautunutta ja 101 pestattua vaikka early bird deadlineen on vielä aikaa. Projektisuunnitelma on päivitetty ja alueinfoja on toteutettu jo kolme. Tästä tulee hyvä, kiva, bra…, viethän viestiä eteenpäin lippukunnassasi. Valkamaretkenkin varalle lippukunnille on tulossa materiaalia.

Kävimme läpi ministeriöiden ryhmien pestatut luottikset. Tilaa ja tarvetta on vielä monen toiminnanalan kohdalla. Anna vinkki tai ilmoita itsesi, ainakin ohjelmaryhmiin (ta-sa-va) ja aluevalmentajiksi sekä palautetoimikuntaan tarvitaan uusia näkijöitä ja tekijöitä. Katso kaikki avoimet piiripestit!

Piirin kevätkokous ja Lippukuntapäivä on puristettu yhdeksi tiiviiksi verkkotapahtumaksi 27.3. Sitä ei kannata ohittaa, Lippukuntapäivän työpajat ovat suunnattu lippukuntien tarpeisiin ja kevätkokouksessa on tärkeää olla kaikkien uusmaalaisten lippukuntien edustus paikalla!

Kokouksen lopuksi vaihdoimme muutaman sanan myös parijohtajuudesta niin ryhmissä kuin tapahtumissakin. Parijohtajuus tarjoaa enemmän, kuluttaa vähemmän ja takaa toiminnan jatkuvuuden muutostilanteissa. Piiriä paremmin parijohtajuus toteutuukin jo tänä päivänä lippukuntien ikäkausitoiminnassa.

Ps. me olemme piirihallituksessa todella ylpeitä piirimme lippukunnista. Eri kautta olemme saaneet kuulla huikean innovatiivisista aloitteista tehdä partiota ja toteuttaa ohjelmaa vaikeassa toimintaympäristössä. Juuri Sinulla on aihetta ylpeyteen. Mutta yhdessä olemme vieläkin enemmän…