Joulukuun terveiset piirihallitukselta

Piirihallitus kokousti joulukuun alkupuoliskolla vuoden viimeisen kokouksen merkeissä.

Kokouksen merkittävin päätösasia liittyi tulevan kesän piirileiri Valkaman peruutusehtoihin. Ilmoittautumisvaiheessa jokaiselta osallistujalta tullaan perimään 25€ palvelumaksu, jolla pyritään minimoimaan taloudelliset tappiot leirin mahdollisesti peruuntuessa. Valkaman tekijöiden pyrkimys on järjestää tilanteesta riippumatta ohjelmaa leiriosallistujille ja palvelumaksun maksaneille.

Päätimme myös jatkaa toukokuun loppuun asti piirin omien tapahtumien laajempia peruutusehtoja. Voit peruuttaa ilmoittautumisesi piirin omiin tapahtumiin veloituksetta, jos sairastut, joudut karanteeniin tai tunnet lieviäkin koronavirukseen liittyviä oireita.

Keskustelimme myös tulevista tapahtumista ja piirin luottiksista. Iloksemme saimme havaita, että suurella osalla piirin kevään tapahtumista on jo johtaja tiedossa. Totesimme myös, että muutamiin pesteihin olisi haussa uusia tekijöitä. Kiinnostaisiko sinua olla tukemassa kasvua ihan konkreettisesti? Silloin Hautomon puheenjohtajan pesti on juuri sinulle. Hautomossa pääset mukaan työstämään uusia lippukuntia piirin alueella. Lisäksi haussa on myös jäseniä moninaisuusryhmään. Tässä pestissä on mahdollista päästä tukemaan lippukuntia ja piirin ryhmiä moninaisuustavoitteiden saavuttamisessa. Myös lippukuntia tukevia aluevalmentajia on hakusessa. Tässä pestissä pääset konkreettisesti vaikuttamaan lippukuntien hyvinvointiin! Kaikki avoimet pestit löydät täältä. Tammikuussa järjestettävä luottisten kaudenaloitus on oivallinen tapa tutustua piiritoimintaan ja löytää itselleen sopiva pesti – tervetuloa mukaan!

Vuoden viimeinen piirihallituksen kokous oli myös viimeinen pestinsä päättäville hallituksen jäsenille – suurkiitos piirinjohtaja Jussi Leinoselle, projektiministeri Iiro Auviselle, viestintä- ja markkinointiministeri Jenna Ritvaselle sekä koulutusministeri Tarja Seppälälle kaikesta siitä työstä, jonka olette piirihallituspestissänne tehneet uusmaalaisen partion sekä lasten ja nuorten hyvinvoinnin tukemiseksi!

Kiitos myös juuri sinulle kuluneesta vuodesta! Se on vaatinut jokaiselta venymistä ja uusien toimintatapojen opettelua. Siitä huolimatta Uudellamaalla on järjestetty runsaasti laadukasta partiotoimintaa, mikä on erittäin arvokasta! Kiitos!

Piiriluottiksille pidetään pikkujoulut tiistaina 15.12. etäyhteyksillä. Ilmoittautuminen on päättynyt, mutta mukaan mahtuu vielä. Olethan yhteydessä piiritoimistoon (uusimaa@partio.fi), mikäli haluat vielä mukaan!