Vuoden 2022 sudenpentu-seikkailijakisapaketti on Hapsu

Suomen Partiolaiset tarjoaa lippukunnille joka vuosi valmiin kisapaketin, jonka mukaan lippukunnat voivat järjestää omat partiotaitokilpailut sudenpennuille ja seikkailijoille. Vuoden 2022 kisojen teema on kestävä kehitys. Aihetta lähestytään tehtävissä seikkailevan Hapsun avulla.

”Hapsu on iloinen koululainen ja innokas partiolainen. Hapsu pohdiskelee paljon, miten maailma toimii. Hän on ennakkoluuloton tutkija, joka tarttuu ripeästi toimeen, kun keksii jotain mielenkiintoista – aito partiolainen siis! Hapsua kiinnostaa kovasti, miten omat teot vaikuttavat luontoon ja ympärillämme oleviin ihmisiin.”

Kisat voi pitää valitsemanaan päivänä kevät- tai syyskaudella. Suosittu tapa on järjestää kisat yhteistyössä useamman lippukunnan kesken! Tehtäväpakettia on myös mahdollista hyödyntää muussa muodossa esimerkiksi toisen tapahtuman yhteydessä.

Tilaa kisapaketti ja -merkit

Lippukunnan edustaja voi tilata maksuttoman, sähköisen kisapaketin (tehtävät ja ohjeet) sekä kisahihamerkit (noin 0,40€/kpl) piiritoimistosta: uusimaa@partio.fi.