Ilmoittautuminen Etelä-Korean maailmanjamboreelle 2023 auki

Partiolaisten maailmanjamboree järjestetään Etelä-Korean SaeManGeumissa 1.8.-12.8.2023. Maailmanjamboree, tuttavallisemmin jamboree, on neljän vuoden välein järjestettävä maailman suurin partioleiri! Ilmoittautuminen on nyt vauhdissa ja päättyy 28.2.2022.

Etelä-Korean Jamboreelle odotetaan noin 50 000 osallistujaa eri maista. Suomen joukkueeseen odotetaan 1000 osallistujaa.

Leirille voivat osallistua leiriläisenä aikavälillä 22.7.2005-31.7.2009 syntyneet. Ennen 22.7.2005 syntyneet vaeltajat voivat osallistua palveluleiriläisinä eli ISTeinä ja aikuiset (yli 22v.) ISTeinä, leirilippukunnanjohtajina tai Suomen joukkueen pesteissä.

Leirillä toimitaan leirilippukunnissa. Leirilippukunta koostuu 36 osallistujasta ja 4 leirilippukunnanjohtajasta (aikuisesta). Leirilippukunnat tapaavat 3 kertaa ennen varsinaista jamboreematkaa ja järjestävät myös jälkitapaamisen jamboreelta paluun jälkeen.

Ilmoittaumisvaiheessa voit varata…

  • Jamboreematkan (matkat ja osallistuminen jamboreelle. Matka alkaa ja päättyy Helsinki-Vantaan lentokentältä) 
  • Jamboreematkan oheismatkalla (jamboreematka + oheismatka ennen leiriä). Suomen jamboreejoukkue järjestää noin viisi päivää kestävän oheismatkan ennen jamboreeta.
  • Omatoimimatkan Omatoimimatka (mahdollinen vain IST:eille. Omatoimimatkan valitseva osallistuja hoitaa itse omat matkajärjestelynsä ja maksaa vain muut osat jamboreesta)