Ilmoittautuminen Kajo 2022 -leirille on käynnistynyt

Kajo on Suomen Partiolaisten järjestämä kansallinen partioleiri, joka toivottaa tervetulleeksi kaikki Suomen partiolaiset sekä myös kansainväliset vieraat ja ei-vielä-partiolaiset! Kajolle kerääntyy siis yhteen tuhansittain partiolaisia ympäri Suomen. Finnjamboree-leirejä järjestetään 6. vuoden välein ja Kajon edeltäjälle, Roihulle, osallistui yli 17 000 henkilöä!

Kajo järjestetään Evon leirialueella, lähellä Hämeenlinnaa. Partiolaiset majoittuvat yhdessä lippukuntansa kanssa leirilippukunnissa. Leirille lähdetään perjantaina 15.7. ja kotiin palataan lauantaina 23.7.

Leiri on tarpojille, samoajille, vaeltajille ja aikuisille, myös nuoremmat voivat osallistua huoltajansa seurassa. Samoajat, vaeltajat ja aikuiset tekevät leirillä pestiä leirilippukunnassa tai muualla leirissä. Tarpojat osallistuvat päivittäin eri ohjelmalaaksoihin. Samoajlla on noin 2 päivää ja vaeltajilla noin 75% leiristä vapaaehtoispestiä ja muun ajan leiriohjelmaa.

Kajolle voi ilmoittautua 2.2.2022 asti. Leirin osallistumismaksu maksetaan ilmoittautumisen yhteydessä. Leiri maksaa 250 euroa kokoaikaisilta osallistujilta. Leirimaksu kattaa mm. ohjelman, ruuan, infrastruktuurin kuten suihkut, saunat ja huussit sekä leirisairaalan, ensiavun ja palokunnan.

Leirimaksuun voi hakea stipendiä ilmoittautumisen yhteydessä taloudellisin ja sosiaalisin perustein joko koko leirimaksuun tai vain osaan.

Lisää tietoa Kajosta saa omasta lippukunnasta tai leirin sivuilta: