Haettavissa Tasa-arvon nuotiolla -retkivarustepaketteja

Haluaisiko lapsesi lähteä ensi kesänä retkelle tai leirille mutta varusteet puuttuvat? Onko ryhmässäsi lapsia, joilla ei ole mahdollisuutta hankkia tarvittavia retkivarusteita?

Syksyllä 2018 #tasaarvonnuotiolla-kampanjan ja presidentti Sauli Niinistön valitsijayhdistykseltä saadulla tuella on hankittu varustepaketteja, joiden avulla partiolaisen ensimmäiset retket sujuvat hyvissä merkeissä. Paketeissa on mukana mm. rinkka, ulkoiluvaatteet, makuualusta ja makuupussi. Varustepaketit toimitetaan yhteistyössä Scandinavian Outdoorin kanssa, joka myös osallistuu tukemiseen.

Varustepaketit jaetaan 7-15 vuotiaille partiolaisille hakemusten perusteella. Hakuaika on 1.-24.3.2019. Suomen Partiolaiset myöntää paketit perheille, joilla ei taloudellisista tai sosiaalisista syistä ole mahdollisuutta hankkia varusteita lapsille.

Hakulomakkeella kysytään perheen taloudellista tilannetta, minkä perhe-etuuksien piirissä hakija on ja mitkä tekijät ovat johtaneet tilanteeseen, esimerkiksi pitkäaikaissairaus, työttömyys tai muu sellainen.

Täytä hakulomake

 

The Guides and Scouts of Finland are accepting applications to receive camping equipment packages  – read the article in English.