Uudenmaan piirileiri 2020 järjestetään Hangon Syndalenissa!

Uudenmaan Partiopiirin seuraava piirileiri järjestetään Hangon Syndalenissa kesällä 2020! Leiripaikka on monelle tuttu viime piirileiriltä Säihkeeltä.

Uudenmaan partiolippukunnat yhteen tuova piirileiri järjestetään yhteistyössä espoolaisten ja kauniaislaisten partiolaisten Väiski-leirin kanssa. Yhteistyön näkyvin muoto on yhteinen leirialue. Leirit järjestetään heinä-elokuussa 2020 Hangon Syndalenin harjoitusalueella.

Suunnitelmissa on järjestää leirit peräkkäin siten, että leirien välissä on muutaman päivän tauko purulle ja rakennukselle. Yhteistyöstä huolimatta molemmat leirit ovat itsenäisiä, järjestävän yhdistyksensä näköisiä kokonaisuuksia.

”2020-luvun taitteen kunniaksi meillä on tavoitteena tehdä tulevaisuuden partioleiri, ja tällainen yhteistyökuvio on yksi monista uusista tavoista tehdä leiriä,” kertoo Uudenmaan leirinjohtaja Iiro Auvinen. ”Leiriyhteistyö yhteisine resursseineen mahdollistaa suurempia ja hienompia toteutuksia leireillämme ohjelmassa ja palveluissa sekä entistäkin paremman osallistuja- ja tekijäkokemuksen leirin aikana ja sitä ennen.”

Myös Väiskin leirinjohtaja Ville Vuorenmaa iloitsee yhteistyöstä: ”Leirien järjestäminen yhteistyössä säästää kustannuksia, vapaaehtoistyötä sekä ympäristöä. Esimerkiksi leirialueella tarvittava perusinfrastruktuuri voidaan rakentaa kerran ja käyttää molemmilla leireillä.”

Yhteistyö tarjoaa todellisille leirifanaatikoille harvinaisen mahdollisuuden viettää kokonainen kuukausi partioleirillä.

”Alustavissa ajatuksissa on ollut myös leirimaksutarjous tähän erikoistilaisuuteen tarttuville!” vinkkaa Ville.