Tule mukaan piirin viestinnän tekijäksi tai kouluttajaksi!

Viestintä- ja markkinointiryhmään

Tule mukaan Uudenmaan Partiopiirin viestintä- ja markkinointiryhmään! Ryhmä koostuu valokuvauksesta, someviestinnästä ja kirjoittamisesta kiinnostuneista tekijöistä. Voit keskittyä yhteen näistä osa-alueista tai tehdä vaikka kaikkia.

Viestintäryhmän jäsenet tuottavat sisältöä piirin verkkomedia Pärskeeseen ja somekanaviin, valokuvaavat partiotapahtumissa ja markkinoivat partiota ideoimillaan tavoilla.

Hae pestiin!

Viestintä- ja markkinointiryhmän puheenjohtajaksi

Etsimme nyt vima-ryhmälle uutta puheenjohtajaa tai puheenjohtajaparia, joka koordinoi ja innostaa vapaaehtoisia tekemään parasta uusmaalaista viestintää! Ryhmä tekee uuden ryhmänjohtajan johdolla oman toimintasuunnitelman viestinnän ja markkinoinnin toimenpiteistä, jotka tukevat piirin toiminnan tavoitteita.Tällä hetkellä ryhmää johtaa piirihallituksen viestinnästä ja markkinoinnista vastaava jäsen.

Hae pestiin!

Viestintäkouluttajaksi

Tule tukemaan Uudenmaan lippukuntia viestinnässä! Piirin uusi viestintäkoulutusryhmä kouluttaa lippukuntia markkinoimaan partiota paikkakunnallaan avoimella ja houkuttelevalla viestinnällä sekä tekemään selkeää jäsen- ja huoltajaviestintää. Koulutukset toteutetaan sovitusti esim. Lippukuntapäivän yhteydessä, ja lippukunnat saattavat myös silloin tällöin tilata niitä itselleen.

Hae pestiin!

Piirin Pestihaku

Piirin ryhmiin ovat aina uudet vapaaehtoiset tervetulleita. Katso kaikki nyt haussa olevat tehtävät Pestihaussa ja tule tutustumaan!