Piirin Whatsapp-listat uudistuivat

Uudenmaan Partiopiirin Whatsapp-listat ovat uudistuneet! Jatkossa lippukuntapesteissä toimivat voivat saada pesteihinsä liittyviä vinkkejä Whatsappiin. Vaeltajien Whatsapp-listalle jaetaan vinkkejä vaeltajien ikäkausiohjelmasta ja partioaikuisten listalla kaikille aikuisille suunnattuja tapahtumia ja uutisia.

Listoilla kerrotaan tiiviisti noin 2-4 kertaa kuukaudessa kuukaudessa ajankohtaisista partioasioista. Ne ovat ryhmiä, joissa vain ylläpitäjällä on oikeus lähettää viestiä. Listoille voi halutessaan liittyä ja poistua itsenäisesti. Whatsapp-viestinnän tavoitteena on viestinnän kohdentaminen.

Voit liittyä listoille klikkaamalla ryhmän linkkiä tai kirjoittamalla se selaimeen.

Vinkkejä ja tietoa perhepartiotoimintaan Uudellamaalla perhepartiovastaaville ja aiheesta kiinnostuneille.

BIT.LY/PERHEPARTIO-UUSIMAA

Sudenpentu- ja seikkailijatoimintaan liittyvää tietoa sudenpenturyhmien johtajille (akelat), seikkailijaryhmien johtajille (sammot) ja ikäkausivastaaville.

bit.ly/uusimaa-akelatjasammot

Toiminta- ja tapahtumavinkkejä tarpojavartionjohtajille.

BIT.LY/UUSIMAA-VARTIONJOHTAJAT

Nuorten partiolaisten toimintaan ja luotsina toimimiseen liittyvää tietoa tarpoja-, samoaja- ja vaeltajaluotseille ja ikäkausivastaaville. Myös muut kiinnostuneet ovat tervetulleita mukaan.

bit.ly/uusimaa-luotsit

Ajankohtaista tiedotusta Uudenmaan lippukuntien lippukunnanjohtajana, pestijohtajana tai ohjelmajohtajana toimiville. Ryhmään ovat tervetulleita myös lippukunnan hallituksen jäsenet tai muut lippukunnan johdossa tiiviisti toimivat.

bit.ly/JohtokolmikkoUusimaa

Vinkkejä ja tapahtumia Uudenmaan vaeltajaikäisille (18-22-vuotiaille).

Bit.ly/vaeltajaWA

Ajankohtaista tietoa ja tapahtumia uusmaalaisille partioaikuisille.

bit.ly/uusimaa-aikuiset

Information for adult members of The Guides and Scouts District of Uusimaa. You will receive information about our events and news.

bit.ly/scouting-in-uusimaa