Kesäkuun terveiset piirihallitukselta

Uudenmaan Partiopiirin hallituksen kesäkuun kokouksessa mietittiin Seikkailu-Valkamaa ja seuraavaa vuotta.

”Kevään viimeinen piirihallituksen kokous pidettiin kuluvalla viikolla. Toukokuun kokouksessa keskustelimme SP:n puheenjohtaja Siiri Somerkeron ja toiminnanjohtaja Kaisa Leikolan kanssa partion tulevasta henkilöstöorganisaatiouudistuksesta. Kokousten välissä saimme palvelusopimuksen tutustuttavaksi ja kesäkuun kokouksessa piirihallitus hyväksyi sopimuksen. Henkilöstöorganisaatiouudistuksen on tarkoitus olla valmiina ja käytössä vuoden 2022 alussa.

Kokouksessa palattiin myös jo aloitettuun ensi vuoden toiminnan suunnitteluun ja kävimme läpi ensi syksyn tapahtumia ja koulutuksia. Toivotaan, että syksyllä saamme järjestää tapahtumat ja koulutukset vihdoin livenä!

Kuulimme kokouksessa myös Valkama-kuulumisia. Seikkailu-Valkaman tekeminen etenee hyvällä vauhdilla ja fiiliksellä. Rasteja valmistuu ja varmistuu koko ajan ja niitä lisätään Seikkailu-Valkaman karttaan, josta osallistujat pääsevät jo etukäteen katselemaan rasteja ja tekemään omia reissusuunnitelmia.(Seikkailu-Valkaman kartta löytyy osoitteesta valkama2020.fi.) Seikkailu-Valkamalle on mahdollista ilmoittautua edelleen, joten älä missaa kesän hauskinta seikkailua, vaan ilmoittaudu mukaan!

Ilahduttavan monessa lippukunnassa aiotaan myös järjestää kesän aikana leirejä tai retkiä. Toivottavasti näillä retkillä ja leireillä syntyy paljon mukavia partiomuistoja. Lippukuntia ajatellen on myös tehty Valkama-ohjelmapaketti, josta lippukunnat voivat valikoida omille leireilleen tai retkilleen valmista ohjelmaa Valkamahengessä.

Tämän kokouksen myötä piirihallitus siirtyy kesälomalle ja palaa kokoustamaan jälleen elokuussa. Mukavaa partiokesää kaikille ja toivottavasti törmätään kesän tapahtumissa!”