Piirileiri Valkama järjestetään kesällä 2021!

Piirileiri Valkama järjestetään vuonna 2021 Hangon Syndalenissa aiemmin suunnitellusti! Leirinjohtajina toimivat juuri pesteihinsä valitut Mia Lempiäinen (Meripartio Porvoon Pooki), Pia-Maritta Puruskainen (Eräkamut) ja Leo Runsas (Kirkkonummen Metsänkävijät). 

Mia Lempiäinen (39) on toiminut Valkaman projektiorganisaatiossa tähän asti osallistujaviestintäpäällikön pestissä. Hän on palannut partion pariin vuonna 2016 ja johtaa Meripartio Porvoon Pookissa seikkailijaryhmää sekä päivittelee lippukunnan somea. Aiemmilla leireillä Mia on pyörittänyt erilaisia päällikköpestejä leirilippukunnassa ja leiriorganisaatiossa ja nähty myös lapion varressa. Työelämässä Mia toimii kehityksen ja muutosjohtajuuden parissa vetäen hankinnan kehitysprojekteja.

Pia-Maritta Puruskainen (53) on harrastanut partiota aktiivisesti nuoresta saakka. Tyypillisimmin enemmän kuin virallisissa rooleissa hän on toiminut lippukunnan yhtenä tukirankana ensin nuoruuden lippukunnassa Kouvolan Tyttöpartiossa ja sittemmin Eräkamuissa Keravalla. Piirin ja SP:n toiminnassa hänet on tavattu monien leirien ja kisojen projektiorganisaatioissa. Hänen Ko-Gi-nappulansa ovat peräisin PJ-jatkokurssilta numero 90. Työelämässä hän on tätä nykyä itsenäinen konsultti IT-alalla, mutta tuotantotalouden diplomi-insinöörinä hän on uransa aikana työskennellyt useissa eri rooleissa ja monilla teollisuudenaloilla.

Leo Runsas (36) on harrastanut lapsena Tampereella Harjun Veikoissa järvipartiolaisena, ja palannut vuonna 2019 partion pariin. Hän on johtanut Kirkkonummella sudenpenturyhmää ja seikkailijoita ja kuuluu myös Kirkkonummen Metsänkävijöiden hallitukseen. Työelämässä Leo johtaa keskisuurta monialayritystä ja tekee pääosin IT- ja viestintätöitä.

Leiriprojekti starttaa elokuun lopussa

Valkama 2021 toteutetaan Hangon Syndalenissa heinäkuussa vuoden päästä. Tarkat leiripäivät ilmoitetaan myöhemmin tänä vuonna. Uusi osallistujailmoittautuminen leirille järjestetään keväällä 2021. Uudet leirinjohtajat perehtyvät tilanteeseen ja kokoavat leirin johtoryhmän kesän aikana.  Projekti ja leirin markkinointi käynnistyy uudelleen elo-syyskuun vaihteen paikkeilla!

Nyt etsitään nopealla aikataululla jäseniä leirin johtoryhmään niiden henkilöiden tilalle, jotka eivät pysty jatkamaan pestissään. Myös useita muita pestejä avautuu projektin edetessä.