Piirileiri Valkama 2021 etsii turvallisuus- sekä viestintä- ja markkinointijohtajaa

Piirileiri Valkama järjestetään vuonna 2021 Hangon Syndalenissa! Nyt haussa on yksittäisiä jäseniä jo aiemmin koottuun johtoryhmään.

Piirileiri Valkamaa on suunniteltu aktiivisesti jo kahden vuoden ajan, mutta leirin järjestäminen kesällä 2020 estyi koronapandemiatilanteessa. Leirillä on siis valmis organisaatio, jonka jäsenistä noin 60 prosenttia on kertonut jatkavansa pestissään.

Nyt etsitään nopealla aikataululla jäseniä leirin johtoryhmään niiden henkilöiden tilalle, jotka eivät pysty jatkamaan pestissään! Haussa ovat vielä viestintä- ja markkinointijohtaja sekä turvallisuusjohtaja.

Avoimet Valkaman johtoryhmän pestit

Myös useita muita pestejä avautuu projektin edetessä. Kaikki partion pestit ovat vapaaehtoistyötehtäviä.

Valkaman 2021 leiripäivät sijoittuvat heinäkuulle ja varmistuvat tarkemmin syksyllä. Valkamalle järjestetään uusi osallistujailmoittautuminen keväällä 2021.

Valkaman leirinjohtajina toimivat Mia Lempiäinen (Meripartio Porvoon Pooki), Pia-Maritta Puruskainen (Eräkamut) ja Leo Runsas (Kirkkonummen Metsänkävijät). (Lue juttu)

”Halusimme välttää Valkaman peruuntumisen ja ilmoittauduimme käytettäväksi. Toivomme, että samaa henkeä löytyy mahdollisimman monelta piirin jäseneltä, jotta kaikki avoimet pestit saadaan täytettyä pikavauhtia!”