Lähtisitkö sinä johtamaan piirileiri Valkamaa 2021 Mia Lempiäisen kanssa?

Uudenmaan piirileiri Valkama järjestetään vuoden 2021 heinäkuussa, mikäli leiriprojektille löytyy johtokaksikko tai -kolmikko ennen juhannusta. Nyt haussa on yksi tai kaksi johtamisesta kiinnostunutta partiojohtajaa leirinjohtaja Mia Lempiäisen (Meripartio Porvoon Pooki) tueksi!

Mia siristelemässä silmiään meripartioleirifiiliksissä Satahangalla 2018.

Porvoolainen Mia Lempiäinen on jo vuoden ajan toiminut kesälle 2020 suunnitellut Valkaman parissa osallistujaviestintäpäällikkönä.

”En tähtää ennennäkemättömiin leirispektaakkeleihin, vaan siihen että kaikille saadaan mukava leirikokemus! Leirinjohtajaparilta ei vaadita osaamista kaikilta leirin osa-alueilta, siihen on osaava tekijätiimi,” sanoo Mia.

Leiripaikkana Valkamalla olisi myös vuonna 2021 Hangon Syndalen. Yhteistyötä samassa leiripaikassa peräkkäin järjestettävän, vuoteen 2021 siirretyn Espoon Partiotuen Väiski-leirin kanssa aiotaan jatkaa.

Valkaman tekijöistä 60 prosenttia on kertonut jatkavansa pestissään, ja leiri on jo pitkälle suunniteltu. Järjestelyt laitettiin tauolle huhtikuun lopulla, kun leirin järjestäminen kesällä 2020 jouduttiin perumaan.

Leirinjohtajiksi etsitään henkilöitä, joilla on vahvuuksia tai vahva halu kehittyä ihmisten johtamisessa, johtajana toimimisessa ja tavoitteellisessa projektitoiminnassa.

”Piirileiri on Uudenmaan partiolaiset yhteen kokoava tärkeä ja ikimuistoinen kokemus kaikenikäisille. Tule tsemppaamaan hyvin suunniteltu leiri maaliin asti!” kannustaa Mia.

Piirihallitus päätti kesäkuun kokouksessaan, että takarajana leirinjohtajien valinnalle on juhannus. Mikäli leirille ei löydy kahta tai kolmea johtajaa, se joudutaan perumaan.

Piirileirin tekevät uusmaalaiset partiolaiset yhdessä. Tutustu leirinjohtajan pestikuvaukseen ja hae tai kannusta partiokaveria hakemaan pestiin!

Lisätietoja tehtävästä antavat

  • aiemmat leirinjohtajat Iiro Auvinen (050 3011750, iiro.auvinen@uusimaa.partio.fi) ja Minna Enqvist (040 0126887, minna.enqvist@uusimaa.partio.fi)
  • piirinjohtaja Jussi Leinonen (041 5453999, jussi.leinonen@uusimaa.partio.fi)