Piirihallituksen talviterveiset

Piirihallituksen vuoden viimeisessä kokouksessa joulukuun alkupuolella summailtiin yhdessä vuotta 2022 ja sanottiin heipat hallituksessa lopettaville. Kiitos Oskari, Juho, Timo ja Alma panoksestanne piirin hallintoon!

Uusi syyskokouksessa valittu piirihallitus kokoontui viime viikonloppuna talviseminaariin Kavalahteen yhdessä PäPan ja EPT:n hallitusten kanssa. Ohjelmassa oli niin yhteistä tekemistä kuin jokaisen porukan omia kokouksia ja perehdytystä. Päästiinpä lauantai-iltana selvittämään silmät sidottuina myös rikosmysteeriä! Mitä todella oli tapahtunut ja kuka oli syyllinen, jäi lopulta edelleen vähän mysteeriksi, sillä jokaisella hallitusporukalla oli tähän hieman omanlainen näkemys 😅

Piirihallituksessa on tänä vuonna peräti viisi uutta jäsentä, tervetuloa mukaan Anni, Anna, Miia, Tommi ja Kari! Muut hallituslaiset (Pauli, Emilia, Sanna, Saara ja Teea) ovat tuttuja jo viime vuodelta. Meidän omassa ohjelmassa oli piirin talouteen, alueisiin ja lippukuntiin tutustumista. Tiesitkö sinä, että Uudellamaalla on kuutisenkymmentä viikkotoimintaa järjestävää lippukuntaa ja yli puolessa lippukunnista on alle 80 jäsentä?

Lisäksi tutustuimme toisiimme, teimme jokaiselle omat käyttöohjeet ja sovimme piirihallituksen yhteisistä pelisäännöistä. Sunnuntaina järjestäydyimme vuoden ensimmäiseen hallituksen kokoukseen. Kokouksessa oli paljon hyväksyttäviä hallinnollisia asioita. Hyväksyimme muun muassa piirin toimintaohjesäännön ja taloussäännön. Kävimme myös läpi eri hallinnonalojen kuulumiset. Seuraavan kerran piirihallitus kokoontuu vajaan kahden viikon kuluttua iltakoulun merkeissä ja hallituksen kokous nro 2 pidetään helmikuun 8. päivä. Hyvää alkanutta vuotta 2023 kaikkiin lippukuntiin!

Tutustu toimintaohjesääntöön ja taloussääntöön

Piirihallitus 2023 vasemmalta oikealle: Miia Pulkkinen, Emilia Pihlaja, Tommi Heikkilä, Saara Enroth, Pauli Palo, Anni Lehto, Anna Kröger, Sanna Suur-Uski, Teea Forsström ja Kari Virtanen.