Terveisiä piirihallituksen maaliskuun kokouksesta

Piirihallitus kokousti 9.3. kolmannen kerran tälle vuodelle.

Valkama-leiriin liittyen keskustelimme yleisesti leirin suunnittelutilanteesta ja etenkin koronan vaikutuksesta leiriin ja sinne ilmoittautuneiden määrään.  Ilmoittautuneita oli kokouspäivänä yli 900 ja tätä kirjoittaessa, toisen ilmoittautumisaallon loputtua, määrä on kivunnut jo yli tuhanteen! Leirinjohtajat ja piirinjohtajat käyvät tilannekeskustelua Väiski-leirin edustajien kanssa lähitulevaisuudessa leirien toteuttamismahdollisuuksista ja pohtivat myös ohjausryhmän kanssa vaihtoehtoisia toteuttamistapoja. Hyväksyimme leirille tässä kokouksessa muonitussopimuksen Kruunu Herkun kanssa, joten jos leiri pystytään pitämään alkuperäisen ajatuksen mukaan, on meille jo herkkuruokia tiedossa!

Lippukuntapäivään ja kevätkokoukseen (27.3.) liittyen teimme päätöksiä muun muassa lippukuntapäivän ohjelmasta, kokouksen kokousmateriaaleista ja jäsenmaksuesityksestä vuodelle 2022. Lippukuntapäivän työpajat on suunniteltu koronatilanne silmällä pitäen – käythän kurkkaamassa työpajat ja vinkkaamassa näitä eteenpäin? Ilmoittautuminen päättyy 22.3. Kevätkokouksen materiaalit löydät täältä. Nähdään ja kuullaan näissä tapahtumissa!

Toiminnanalojen kuulumisista voisi nostaa muutaman kohokohdan:

Viestinnän ja markkinoinnin someryhmään on saatu hyvin porukkaa mukaan ja tiimi pääsee kehittelemään uusia somemarkkinointeja. Kuulimme huhuja Uudenmaan piiriin omasta TikTok-kanavastakin. Ehkä siellä nähdään tulevaisuudessa meidän oma ”piiritanssi” 😉

Tammikuussa alun perin alkavaksi suunniteltu partiojohtajien peruskurssi starttaa huhtikuussa. Ensimmäinen osa pidetään etänä 9.-11.4. ja toinen osa toivottavasti jo lähimuotoisena syyskuussa. Ilmoittaudu mukaan 26.3. mennessä!

Partioviikolla (19.-25.4.) järjestettäviin aikuisrekrytapahtumiin ilmoittautui mukaan meidän piiristä 26 lippukuntaa. Osa lippukunnista on jo suoraan lähtenyt suunnittelemaan online-tapahtumia, osa pyrkii pitämään tapahtumat kasvokkain. Näistä kuulemme varmasti vielä kevään mittaan enemmän.

26.11.2020 perustettu Porvoon Scoutit – Porvoo Scouts ry hyväksyttiin Uudenmaan Partiopiirin jäseneksi. Tervetuloa mahtavaan porukkaan mukaan!