Haetaan järjestökoordinaattorin sijaista

Suomen Partiolaiset hakee järjestökoordinaattorin sijaista työskentelemään Uudenmaan Partiopiirille.

Etsimme määräaikaiseen työsuhteeseen (31.8.2024 asti) järjestökoordinaattoria, jonka vastuulla on Uudenmaan alueella toimivien partiolippukuntien hyvinvoinnin ja toimintakyvyn varmistaminen. Työpariksesi saat samaa työtä tekevän henkilön, jonka kanssa jaat Uudenmaan alueen partiolippukuntien tukemiseen liittyvät tehtävät.

Koordinaattorin tärkein työtehtävä on tukea partiolippukuntia ja niiden vapaaehtoisia monin erilaisin tavoin. Työ on monipuolinen sekoitus lippukunnille viestimistä, vapaaehtoisten tapaamista, toiminnan tukemista, nuorten ohjaamista, tapahtumien tekemistä sekä ongelmatilanteiden ratkomista. Työtehtäviin kuuluu myös partiopiirin sidosryhmäsuhteita ja vastuullisuusasioita sekä partion jäsenhankintaan liittyviä kokonaisuuksia – näitä kaikkia tehdään tiiviissä yhteistyössä Uudenmaan Partiopiiri ry:n vapaaehtoisten kanssa.

Saatat olla etsimämme henkilö, jos sinulta löytyy: 

  • Kykyä innostaa ja motivoida vapaaehtoisia toimijoita
  • Yllättäviinkin tilanteisiin joustavasti sopeutuva luonne
  • Taitoa ja kiinnostusta tulla toimeen kaikenlaisten ihmisten kanssa
  • Erinomaiset suulliset ja kirjalliset vuorovaikutus- ja viestintätaidot
  • Tarkkuutta ja järjestelmällisyyttä

Hallitset Microsoft Office -ohjelmat sujuvasti. Osaat aikatauluttaa omat tekemisesi ja työskennellä itsenäisesti, mutta viihdyt myös tiimityössä.  Et arastele tarttua puhelimeen hankalissakaan asioissa. Arvostamme kokemusta vapaaehtoisten kanssa toimimisesta. Koulutustaustasi voi olla moninainen, mutta toivomme sen soveltuvan joustavuutta vaativaan ja aikataulultaan kiihtyvään projektityöhön monenlaisten ihmisten kanssa. Partiotausta on tässä työssä etu, mutta ei välttämättömyys. 

Järjestökoordinaattorin tehtävä on määräaikainen sijaisuus ja viikoittainen työaika on 38,25 tuntia. Työ alkaa elokuussa 2023 ja kestää elokuun 2024 loppuun. Työpiste sijaitsee Partioasemalla Helsingin Taka-Töölössä, mutta työ edellyttää myös liikkumista eri puolilla Uudenmaan aluetta. Töitä voi halutessaan tehdä etänä pari päivää viikossa. Työhön kuuluu iltatyötä viikoittain ja viikonlopputyötä muutamina viikonloppuina vuodessa. 

Hakuohjeet

Mikäli kiinnostuit, kerro meille itsestäsi ja lähetä hakemus palkkatoiveineen sekä ansioluettelo tämän hakulomakkeen kautta viimeistään 14.5.2023.

Kannustamme hakijoiksi eri-ikäisiä, eri sukupuolta olevia ja eritaustaisia ihmisiä. Työpaikkamme on esteetön.

Lisätietoja tehtävästä antaa aluejohtaja Mimmu Mannermaa, 040 132 7088, mimmu.mannermaa@partio.fi