Elo-syyskuussa avoimen tapahtuman järjestäville lippukunnille markkinointipaketti

Kevään edetessä lippukunnassa on hyvä siirtää ajatuksia hetkeksi tulevan kauden starttiin. Kaikille avoin kaudenaloitustapahtuma tuo toimintaan uusia aikuisia ja lapsia. Kaikki piirin lippukunnat, jotka ilmoittavat 18.6. mennessä piirille elo-syyskuun avoimen tapahtumansa, saavat markkinointipaketin. Paketti sisältää jaettavia partiokarkkeja, tulukset, aktiviteetti-ideoita ja partion esitteitä! Piiri mainostaa lippukuntien tapahtumia.

Päivitys 22.6.: markkinointipakettien osalta ilmoituspäivämäärä on umpeutunut, mutta piiri mainostaa ja tukee ympäri vuoden ilmoitettavia tapahtumia – kerro siis avoimesta tapahtumastanne aina toimistolle!

Markkinointitapahtuman askeleet

1. Päättäkää tapahtuman konsepti

Järjestäisittekö tänä vuonna iltanuotion, retken, kahvinjakotempauksen tai metsäkinon? Kevyimmillään tapahtuma voi olla lippukunnan tai ryhmän aloitusilta, johon kutsutaan jäsenten lisäksi uudet partiosta kiinnostuneet!

Sovi johtajiston kanssa tapahtuman ajankohta, paikka ja konsepti. Lippukunnille on koottu valmiita partion markkinointitapahtumien konsepteja ideoinnin avuksi ja pohjaksi.

2. Ilmoittakaa tapahtuma

  1. Luokaa tapahtuma Kuksaan ja
  2. ilmoittakaa siitä piiritoimistolle sähköpostilla (uusimaa@partio.fi).

18.6. mennessä ilmoitettujen tapahtumien tietoja voi täydentää vielä jälkeenpäin, kuitenkin viimeistään 1,5 viikkoa ennen tapahtumaa, jotta piiristä ei viestitä virheellistä tietoa.

Voitte käyttää tätä Kuksa-tapahtumapohjaa (huom. kirjaudu ensin Kuksaan ja klikkaa sitten linkkiä, niin pääset pohjaan). Tapahtumasta tiedot siirtyvät piirin nettitapahtumakalenteriin, ja sillä ei ole tarpeen kerätä ilmoittautumisia, ellei se ole välttämätöntä.

Piirille ilmoitetuista tapahtumista tehdään Facebook- ja Instagram-mainokset ja tiedotteet paikallislehdille.

3. Tarvikkeet kuntoon

Voitte varata ja noutaa piiritoimistolta markkinointitavaroita, kuten banderolleja tai teltan!

4. Muistakaa myös viestiä tapahtumasta!

Muistilista lippukunnan viestintään markkinointitapahtumasta:

  1. Viestikää tapahtumasta lippukunnan nettisivuilla ja somekanavissa.
  2. Kertokaa jäsenille, huoltajille ja partiotauolla oleville. (Luokaa Facebook-tapahtuma ja kutsukaa johtajiston voimin mukaan partiosta kiinnostuneet tuttavat.)
  3. Kertokaa tapahtumasta paikkakuntanne Facebook-puskaradioryhmässä.
  4. Ilmoittakaa tapahtuma kunnan tapahtumakalenteriin ja muihin mahdollisiin kalentereihin.