Näin järjestät avoimen partiotapahtuman

Miten teidän lippukuntanne kutsuu partiosta kiinnostuneet mukaan? Loppukevät, esimerkiksi huhtikuun Partioviikko, on loistava aika esitellä toimintaanne ja valmistautua syksyn uusien ryhmien perustamiseen ja ryhmänvetäjien rekrytointiin.

Kevyimmillään tapahtuma voi olla ryhmän kokous, johon kutsutaan jäsenten lisäksi uudet partiosta kiinnostuneet! Huhtikuun Partioviikolla tiistaina 18.4. kaikki partioryhmät haastetaan kokoontumaan Koko Suomen Partioiltaan, joka on kätevä tilaisuus kutsua kiinnostuneet tutustumaan ja näkyä paikkakunnallanne. Tai järjestäisittekö iltanuotion, retken, kahvinjakotempauksen tai metsäkinon?

Lippukunnille on koottu valmiita partion markkinointitapahtumien konsepteja ideoinnin avuksi ja pohjaksi.

1. Ilmoittakaa tapahtuma piirille markkinointiin

Luokaa tapahtuma Kuksaan ja ilmoittakaa siitä piiritoimistolle sähköpostilla: uusimaa@partio.fi.

Voitte käyttää tätä Kuksa-tapahtumapohjaa (huom. kirjaudu ensin Kuksaan ja klikkaa sitten linkkiä, niin pääset pohjaan). Tapahtumalla ei ole tarpeen kerätä ilmoittautumisia, ellei se ole välttämätöntä, vaan siitä tiedot siirretään piirin nettitapahtumakalenteriin.

Piirille ilmoitetuista tapahtumista tehdään alueellanne aikuisille näkyvät Facebook- ja Instagram-mainokset sekä tiedote paikallislehdellenne, ja saatte piiritoimistolta tarvittaessa neuvoja tapahtuman järjestämiseen ja viestintään.

2. Hyödyntäkää partion esitteet ja markkinointitavarat

Partion aikuisrekryesitteitä voi tilata lippukunnalle kerran vuodessa maksutta postitse!

Voitte myös noutaa piiritoimistolta maksutta muita partion esitteitä ja lainata markkinointitavaroita.

3. Muistakaa myös viestiä tapahtumasta!

  • Kerro tapahtumasta lippukunnan nettisivuilla ja somessa sekä jäsenille, huoltajille ja partiotauolla oleville! (Luo Facebook-tapahtuma ja pyydä lippukuntanne johtajistoa kutsumaan mukaan partiosta kiinnostuneet tuttavansa!)
  • Kerro tapahtumasta paikkakuntanne Facebook-puskaradioryhmässä.
  • Ilmoita tapahtuma kunnan tapahtumakalenteriin ja muihin vastaaviin.
Järvenpään Scouttien avoin grilli-ilta Partioviikolla 2019.