Samoajat

15–17-vuotiaiden samoajien partio-ohjelmaan kuuluu olennaisena osana ryhmänohjaajakoulutus ja johtamisharjoittelu. Samoajat toimivat usein tarpojaikäisten vartionjohtajina, mutta heillä on paljon myös omaa ohjelmaa.

Samoajat suunnittelevat toimintaansa yhdessä aikuisen luotsinsa kanssa ryhmän kiinnostuksen kohteiden mukaisesti. Piiri järjestää koulutuksen samoajaluotsin pestiin sekä keväisin että syksyisin, ajankohtaiset koulutukset löydät piirin tapahtumakalenterista.

Piiri järjestää samoajille vuosittain partiotaitokisoja, samoajatapahtuman sekä samoaja-vaeltajaleirin. Samoajat voivat myös osallistua piirin taitokoulutuksiin sekä osaan johtajakoulutuksista. Piirin samoajatapahtumat löydät tästä.

Uudenmaan Partiopiirin samoajille ja vaeltajille on Facebookissa oma sivu.

Lippukunnan samoajatoimintaan saa tukea piirin ohjelmavastaavalta. Samoaja- ja vaeltajaikäkauden ohjelmaohjaaja on Kaisla Rahkola (Kiehiset), kaisla.rahkola@uusimaa.partio.fi, 0509177334. Kuvassa myös ohjelmaministeri Matti Sippola.

Lisätietoa ja valmista ohjelmamateriaalia:

Onko tiedossasi hyviä samoajaohjelman materiaaleja, jotka pitäisi jakaa muillekin? Voit lähettää materiaalin tai linkkivinkin osoitteeseen uusimaa@partio.fi.

Aiheeseen liittyvää