Vaeltajamätsi yhdistää vartiota vailla olevat vaeltajat Uudellamaalla!

Uudenmaan vaeltajaohjelmaryhmä on julkaissut uuden Vaeltajamätsin! Vaeltajamätsissä yhdistetään vaeltajavartioiksi vaeltajat, joiden lippukunnassa ei ole tarpeeksi samanikäisiä muodostamaan ryhmää. Vaeltajamätsissä etsitään myös vaeltajaluotsaamisesta kiinnostuneita.

Vaeltajat ovat 18-22-vuotiaita partiolaisia, jotka toteuttavat ikäkausiohjelmaansa vaeltajavartioissa. Vartionjohtajana toimii vartion jäsen, ja vartiota tukee yli 22-vuotias partiojohtaja, luotsi. Vaeltajaohjelma sisältää esimerkiksi omaan hyvinvointiin, arjen taitoihin ja partion arvoihin liittyvää pohdintaa sekä yhteisiä projekteja, kuten ulkomaille suuntautuvan partiomatkan.

Vaeltajaohjelma toteutuminen on vanhimmassa ikäkaudessa yleisesti heikolla pohjalla, ja syiksi lippukunnista on kerrottu vartion ja luotsin puute.

Uuteen Vaeltajamätsiin ilmoittaudutaan lomakkeella. Lomakkeen voi täyttää yksittäinen vaeltaja tai vaeltajavartio, joka toivoo joukkoonsa lisää kavereita! Vastausten avulla tuodaan samanhenkiset ihmiset yhteen toteuttamaan vaeltajaohjelmaa. Mätseistä vastaa piirin vaeltajaohjelmaryhmä.

Ilmoittaudu Vaeltajamätsiin

VAELTAJAMÄTSI VAELTAJALLE

VAELTAJAMÄTSI LUOTSILLE