Valkama hakee leirinjohtajia ja jäseniä johtoryhmään

Valkama hakee uusia leirinjohtajia ja muutamia lisäyksiä johtoryhmään viemään leirin kesään 2021

Valkama on Uudenmaan Partiopiirin yhdeksäs piirileiri, joka oli tarkoitus järjestää kesällä 2020 Hangon Syndalenissa. Leiriä ei päästä järjestämään alustavien suunnitelman mukaan koronavirustilanteen vuoksi, mutta Uudenmaan Partiopiirillä ja Valkaman tekijöillä on suuri tahtotila saada leiri siirrettyä kesään 2021. Toteutuakseen leirin siirtäminen tarvitsee uudet leirinjohtajat, sillä nykyisten leirinjohtajien ei ole mahdollista jatkaa vuodelle 2021. Myös muutamia muita johtoryhmän pestejä on auki, koska kaikilla johtoryhmän jäsenillä ei ole mahdollisuutta jatkaa pestiään vuodelle 2021.

Leirinjohtajana pääset pelastamaan Valkaman ja luotsaamaan piirileirin kesään 2021. Pesti poikkeaa normaalista leirinjohtajan pestistä siinä, että leirin johtoryhmä on jo suurelta osin kasassa. Myös muita tekijöitä on runsaasti ja leirin eteen on tehty paljon suunnittelutyötä. Uutena leirinjohtajana pääset kuitenkin vaikuttamaan siihen mihin suuntaan leiriä jatkossa viedään. Saat pestiisi paljon tukea johtoryhmältä, aiemmilta leirinjohtajilta, piirihallitukselta sekä projektin ohjausryhmältä. Katso leirinjohtajan pestikuvaus kokonaisuudessaan täältä.

Leirinjohtajien lisäksi Valkama etsii innostuvaa ja osaavaa viestinnän ja markkinoinnin tekijää johtamaan viestinnän ja markkinoinnin osa-aluetta. Voit hakea tehtävään yksin tai parina toisen henkilön kanssa ja halutessaan vastuualueita voi jakaa parin kesken, vaikka viestintään ja markkinointiin. Viestintä- ja markkinointi osa-alue vastaa siitä, että leiri näkyy ja kuuluu niin partion sisällä kuin partion ulkopuolellakin. Lisäksi auki ovat turvallisuusjohtajan sekä toisen resurssijohtajan ja ohjelmajohtajan pestit. Pääset katsomaan lisätietoa pesteistä ja hakemaan avoimiin johtoryhmän pesteihin täällä.

Nyt on siis elämäsi tilaisuus tarttua toimeen ja pelastaa Valkama! Lisätietoa Valkamasta löytyy leirin nettisivuilta. Lisätietoja avoimista tehtävistä antavat aiemmat leirinjohtajat Iiro Auvinen (050 3011750, iiro.auvinen@uusimaa.partio.fi) ja Minna Enqvist (040 0126887, minna.enqvist@uusimaa.partio.fi) sekä piirinjohtaja Jussi Leinonen (041 5453999, jussi.leinonen@uusimaa.partio.fi)