Valkamaa ei järjestetä kesällä 2020

Valkama-leiriä ei päästä järjestämään kesällä 2020 vallitsevan koronatilanteen vuoksi

Valkama on Uudenmaan Partiopiirin yhdeksäs piirileiri, joka oli tarkoitus järjestää Hangon Syndalenissa heinäkuussa 2020. Tilanne on harmillinen leiriä suuresti odottaneille osallistujille ja leirin eteen hienoja suunnitelmia tehneille vapaaehtoisille. Haluamme kuitenkin ensisijaisesti varmistaa ihmisten turvallisuuden ja hyvinvoinnin eikä näitä voitaisi varmasti taata, jos leiri tänä kesänä järjestettäisiin. Noudatamme asiassa Suomen Partiolaisten kanssa tehtyä linjausta siitä ettei tulevana kesänä järjestetä suuria partioleirejä vallitsevan pandemiatilanteen takia. Päätös perustuu Valtioneuvoston linjaukseen, jonka mukaan yli 500 hengen tapahtumia ei suositella järjestettäväksi 31.7 asti.

Vaikutukset osallistujaan

  • Leiriosallistumisesta ei ole lähetetty vielä laskuja eikä niitä tulla lähettämään.
  • Nykyiset ilmoittautumiset tapahtumaan raukeavat ja tietosuojan nojalla kaikki tähän mennessä kerätyt ilmoittautumistiedot tullaan hävittämään kolmen kuukauden sisällä.
  • Leiritoimituksella leirituotteita tilanneille viestitään erikseen leirituotteiden toimituksesta samaan sähköpostiin, johon olet saanut tilausvahvistuksen viimeistään toukokuun aikana.

Mahdollisuus Valkaman siirtymiseen kesälle 2021

Selvitämme parhaillaan mahdollisuuksia siirtää leiri kesälle 2021 ja päätös asiasta tehdään mahdollisimman nopeasti, mutta viimeistään juhannukseen mennessä. Jos leiri päästään siirtämään, tiedotamme asiasta Valkaman ja Uudenmaan Partiopiirin kanavissa heti kun päätös on tehty ja tapahtumaan järjestetään uusi ilmoittautuminen keväällä 2021.

Jos mikään asiaan liittyen mietityttää, lisätietoa asiasta voi tiedustella Valkaman projektikoordinaattorilta Kati Heikkoselta sähköpostitse valkama@partio.fi ja puhelimitse 044 756 2603 tai Uudenmaan Partiopiirin toimistolta sähköpostitse uusimaa@partio.fi ja puhelimitse 09 8865 1400. Tiedusteluihin vastataan toimistoaikoina.

Sama tiedote löytyy Valkaman nettisivuilta ja on lähetetty osallistujille ja osallistujien huoltajille sähköpostitse.