Uudet nettisivut lippukunnalle tilattavissa

Lippukunnat voivat nyt tilata itselleen uudet partion verkkosivut. Uusi verkkosivuratkaisu on kehitetty lippukuntien tarpeita silmällä pitäen mahdollisimman helpoksi ja monipuoliseksi.

Ratkaisu on suunnattu erityisesti sellaisille lippukunnille, jotka haluavat helppokäyttöisen, näyttävän ja partion ilmeen mukaisen verkkosivun. Palvelun hinta on 99 euroa vuodessa (sis. alv 24%). Palvelun käyttö laskutetaan Suomen Partiolaisten toimesta puolivuosittain. Lisäpalveluna lippukunta voi ottaa käyttöön myös oman verkkotunnuksen. Oman verkkotunnuksen varauksesta sekä varaus- ja vuosikustannuksista vastaa lippukunta itse. Liittäminen lippukuntasivujen verkkosivustoon maksaa muiden kustannusten lisäksi 124 euroa (sis. alv 24%).

Sivustolla on keskitetyt korjaus -ja kehitystyöt. Yksittäisen lippukuntasivuston ylläpitäjä ei voi esim. vaihtaa oman sivuston teemaa tai ladata uusia lisäosia. Monipuoliset sisältöominaisuudet tarjoavat kuitenkin työkalut, jotka vastaavat useimpien lippukuntien tarpeisiin.

Jo kaksi lippukuntaa on julkaissut verkkosivut uutta ratkaisua hyödyntäen: Kallan tytöt sekä Luvian Loukke. Sivupohjaa voi tutkia  julkaistuilla sivuilla.

Nettisivut aiheena partion iltateellä ma 7.6. 

Partion iltateellä ma 7.6. klo 20 mietitään nettisivuja ja tutustutaan uuteen nettisivuratkaisuun.