Uudenmaan Partiopiiri onnittelee Henri Backmania valinnasta SP:n puheenjohtajaksi

Suomen Partiolaisten jäsenkokous valitsi lauantaina 12. marraskuuta uudeksi puheenjohtajakseen Henri “Henkka” Backmanin. Uudenmaan Partiopiiri onnittelee Henkkaa vastuullisesta ja tärkeästä luottamustoimesta!

Arvostamme suuresti Henkan monipuolista osaamista ja kokemusta järjestökentältä. Henkan verkostot muihin järjestöihin ja myös maamme päättäjiin ovat laajat, mikä luo hyvän pohjan partion kumppanuuksien ja yhteiskuntasuhteiden kehittämiselle.

Johtajana Henkka on empaattinen, huomioonottava ja helposti lähestyttävä. Hän on myös loistava esimerkki onnistuneesta aikuisrekrytoinnista: partion voi aloittaa myös aikuisena ja silti tehdä sitä täydellä sydämellä.

Henkan aikaisempi pesti Hämeen partiopiirin piirinjohtajana auttaa ymmärtämään piirien toimintaa ja partion organisaatiorakennetta. Henkka on myös ollut mukana luomassa partion henkilöstöorganisaatiouudistusta, ja odotammekin innolla hänen näkemyksiään henkun kehittämisestä yhä eteenpäin. Eikä Henkka ole pelkästään hallintopartiolainen, vaan lasten ja nuorten kasvattaminen on hänelle edelleen erittäin tärkeä pesti.

Olemme vakuuttuneita siitä, että Suomen Partiolaiset jää hyviin käsiin, kun Henri Backman vuoden 2023 alussa aloittaa SP:n puheenjohtajana. Tahdomme myös kiittää Eero Kivistöä ja Mikke Ojalaa ehdolle asettumisesta. On upeaa, että järjestömme johtopestit ovat houkuttelevia. Vaalien mukanaan tuoma keskustelu auttaa ohjaamaan partiota eteenpäin, ja herättää kaikki pohtimaan sitä, mikä itselle partiossa on tärkeää, ja miksi tätä oikein tehdään.

P.S. Eero, soittele 0400 226098 – meillä on sinulle varmasti sopiva pesti – ja piirihuivin saat halutessasi jo tänään 😊