Työpaikkailmoitus: haetaan kahta järjestökoordinaattoria

Haemme vakituiseen työsuhteeseen kahta järjestökoordinaattoria tukemaan ja edistämään partion harrastamista ja kasvua Uudenmaan Partiopiirin lippukunnissa.

Lippukunta on partion päätoimintayksikkö, joka järjestää monipuolista harrastustoimintaa lapsille ja nuorille sekä tarjoaa mielekkään ympäristön aikuisille osallistua vapaaehtoistoimintaan. Järjestökoordinaattoreiden päävastuulla on partiolippukuntien hyvinvoinnin ja toimintakyvyn varmistaminen siten, että partio harrastuksena pysyy laadukkaana sekä turvallisena ja harrastajien määrä kasvaa. Työssä onnistuminen vaatii aktiivista osallistumista erilaisiin tapahtumiin ja tilaisuuksiin ympäri Uuttamaata.

Järjestökoordinaattorin monipuoliseen työnkuvaan kuuluu asiakaspalvelu, vapaaehtoisten tukeminen ja nuorten ohjaaminen, toiminnan markkinoiminen, uusien lippukuntien perustaminen, sidosryhmäsuhteiden hoitaminen, aktiivinen viestintä, tapahtumien järjestäminen, varainhankinnan koordinoiminen, yhdistyksen hallinnon asianmukainen hoitaminen sekä ongelmatilanteiden ratkominen. Työnkuvaan kuuluvat vastuualueet jaetaan kahdelle järjestökoordinaattorille huomioiden soveltuva koulutus, aikaisempi työkokemus ja hakijan kiinnostuneisuus. Lippukuntatyön lisäksi koordinaattorit tukevat partiopiirin vapaaehtoisista koostuvia ryhmiä ja osallistuvat heidän kanssaan aktiivisesti toiminnan kehittämiseen.

Olet sopiva henkilö tehtävään, jos sinulta löytyy:

  • kiinnostusta lasten ja nuorten hyvinvoinnin edistämiseen
  • kykyä innostaa ja motivoida vapaaehtoisia toimijoita
  • erinomaiset suulliset ja kirjalliset viestintätaidot
  • tarkkuutta ja järjestelmällisyyttä

Hakijoilta edellytetään Microsoft Office -ohjelmien sujuvaa käyttöä, kykyä aikatauluttaa oma työnsä, työskennellä itsenäisesti, sekä oma-aloitteisuutta tarttua puhelimeen myös pulmatilanteissa. Eduksi katsotaan sujuvat viestintätaidot englanniksi, osaaminen talouden, yhteiskuntasuhteiden ja kumppanuuksien hallinnasta sekä ajokortti.

Työ on kokoaikainen (38 h 45 min/vko) ja jakaantuu myös ilta- ja viikonlopputyöhön. Työn sijaintipaikkana on partiopiiriin kuuluvat kunnat sekä kaupungit ja piiritoimisto Partioasemalla Helsingin Töölössä. Tarjoamme aidosti monipuolisen työn nuorekkaassa ja mukavassa työympäristössä sekä kilpailukykyiset edut.

Työsuhde solmitaan Suomen Partiolaiset – Finlands Scouter ry:n kanssa. Lisätietoja antaa SP-FS järjestöpäällikkö Tea Hurme, 050 446 0055 tea.hurme@partio.fi.

Lähetä hakemuksesi ansioluettelon ja palkkatoiveen kera sähköpostilla viimeistään 2.1.2019 tea.hurme(at)partio.fi. Haastattelut pidetään viimeistään viikolla 2. Paikat täytetään heti sopivien ehdokkaiden löydyttyä, ja työ alkaa mahdollisimman pian.