Esittelyssä piiritoimiston uusi tiimi!

Uudenmaan piiritoimistolla aloitti tammikuussa kaksi uutta työntekijää, Anna Järvinen ja Nina Miettinen. He muodostavat kolmen järjestökoordinaattorin tiimin Teija Alaraappanan kanssa.

Anna on vastuussa aluetyöstä, lippukuntatuesta sekä piirihallitukseen ja vuosikokouksiin liittyvistä asioista. Yhdessä luottisten kanssa hän varmistaa, että lippukunnat saavat tarvitsemansa tuen. Anna on pitkäaikainen partiolainen, koulutukseltaan yhteiskuntatieteiden maisteri ja tehnyt viime vuodet töitä partion sekä vapaaehtoisten parissa partioliikkeen maailmanjärjestö WOSM:n partiokeskuksessa.

Nina keskittyy erityisesti kasvattamaan partioharrastajien määrää Uudellamaalla. Hän tukee esimerkiksi uusien ryhmien ja lippukuntien perustamisessa. Ninalla ei ole aikaisempaa partiotaustaa, mutta hän on toiminut eri globaalikasvatus- ja harrastejärjestöissä sekä työntekijänä että vapaaehtoisena. Hän sai juuri maantieteen opintonsa päätökseen Helsingin yliopistossa.

“Odotamme innolla, että pääsemme tutustumaan Uudenmaan partiopiirin toimintaan ja tekijöihin!” toteavat molemmat uudet järjestökoordinaattorit.

Teijan vastuualueena ovat jatkossakin viestintä, tapahtumat ja koulutukset.

Toimiston kolmikko kannustaa olemaan rohkeasti yhteydessä kaikkiin asioihin liittyen!