Tule tekemään tarpojien kevät-SM-kisoja!

Ensi vuoden keväällä 2020 on Uudenmaan Partiopiirin vuoro järjestää partiotaitojen SM-kisat tarpojaikäisille.  Tule sinäkin mukaan tekemään Uudenmaan näköiset kisat eri puolelta Suomea saapuvilla partiolaisille!

Viestintä/markkinointi

Onko sinulla vahva näkemys siitä, miltä historian parhaat kevätkisat näyttävät ulos päin? Tiedätkö miten saamme kisoihin tarpojia jokaisesta partiopiiristä ja miten kerromme kotiin jääneille sen kaiken mahtavan, josta he jäivät paitsi? Viestintä/markkinointivastaavana pääset tiimisi kanssa vastaamaan kaikesta tästä ja vielä enemmän.

Huolto

Mikä olisikaan tapahtuma ilman huoltoa? Huoltopäällikkönä vastaat yhdessä tiimisi kanssa mm. siitä, että tehtävissä tarvittavat vaikeasti kuljetettavat materiaalit löytävät oikeille rastipaikoille sekä siitä, että kisoissa on osaava ensiaputiimi ja että kisakeskuksesta löytyy kaikki tarvittava.

Tehtäväryhmä

Onko sinulla pöytälaatikossasi partiotaitokisatehtävä, jonka toteuttamista olet odottanut pitkään? Onko mielesi sopukoihin jäänyt joku ikimuistoinen tehtävä vuosien takaa ja haluaisit jakaa tehtävän suorittamisesta saadun riemun kaikkien Suomen tarpojien kanssa? Nyt sinulla olisi erinomainen mahdollisuus päästä toteuttamaan unelmiesi kisatehtäviä tehtäväryhmässä; joko tehtäväjohtajana tai tehtäväryhmän jäsenenä!

Tulostoimisto

Tulostoimisto on koko kisojen sydän. Tulostoimiston päällikkönä pääset mm. näkemään ensimmäisenä sen mikä vartio tullaan palkitsemaan Suomen parhaana. Lisäksi tulet tietämään koko ajan sen missä kisat milläkin hetkellä etenevät.

Muut pestit

Tuntuvatko edellä mainitut pestit liian suurilta mutta palat halusta päästä tekemään parhaita kevätkisoja? Haluaisitko vain viettää ikimuistoisen päivän rastipäällikkönä, muonittajana tai vaikka valokuvaajana? Avoimella hakemuksella voit ilmoittaa oman ja parhaan kaverisi tekemään kisoissa juuri sitä mitä olette aina halunneet tehdä.

 

Jos kiinnostuit, pyydä lisätietoja tai lähetä pestihakemus joko piirin nettisivujen kautta tai kilpailun johtajalle osoitteeseen juho.tuure@uusimaa.partio.fi.