Valkaman leirinjohtajien Minniksen ja Igen ajatuksia piirileiristä ja sen johtamisesta:

Ensi kesänä Hangossa järjestetään Uudenmaan partiopiirin yhdeksäs piirileiri Valkama. Meillä on leirin tekemisessä ollut sellainen tavoite, että haluaisimme yllättää jokaisen osallistujan ainakin kerran, mielellään positiivisesti, ja siihen me tarvitaan sun apua! Leiriä on jo tekemässä hieno porukka, yli 50 pestattua tekijää, mutta vielä on hyviä pestejä auki. Kaikki avoimet Valkama pestit löydät täältä.

Valkamaa tehdessä meillä on ollut mielessä tulevaisuus ja samalla ollaan mietitty mikä meille on ollut partiossa tärkeää, mitä me halutaan ottaa mukaan meidän omista kokemuksista ja mitä me halutaan jättää menneisyyteen. Meille tulevaisuuden partioleirin tekeminen ei tarkoita sitä, että kaikki pitäisi tehdä uudella tavalla, vaan sitä, että vanhoja tapoja uskalletaan tarvittaessa muuttaa tai ainakin uudelleen punnita. Se tarkoittaa myös sitä, että välillä pitää olla rohkea, välillä miettiä uudestaan ja välillä innostua. Mä toivon, että meidän yhteisessä projektissa olisi myös sulle sopiva pesti.

Valkaman ensimmäinen semma kaikille tekijöille pidetään 27.9–29.9. Kavalahdessa, ilmoittaudu mukaan 20.9. mennessä! Seminaarissa päästään yhdessä työstämään eri osa-alueita, saat vastauksia mieltä askarruttaviin kysymyksiin ja tietysti tarkoitus on myös pitää hauskaa yhdessä ja visioida kreisejä yllätyselementtejä. Semmaan ovat tervetulleita kaikki Valkama pestistä kiinnostuneet. Etsimme semmaan myös innostuneita muonittajia, vinkit allekirjoittaneille.

Vaikka nyt sataa, niin ensi kesänä Hangossa paistaa aurinko! Nähdään Valkaman merkeissä, Minnis ja Ige